Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δώδεκα μήνες φυλάκιση σε Ροδίτη έκφυλο μασέρ!

«Καμπάνα» φυλάκισης ενός έτους, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν έκφυλο 49χρονο από την Ιαλυσό, που εργαζόταν ως αυτοδίδακτος μασέρ και φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος της 19χρονης υπαλλήλου του!

Όπως υποστήριζε στη μήνυσή της η νεαρή γυναίκα από την Αθήνα, που εκείνη την περίοδο ζούσε στην Κρεμαστή και είχε πιάσει δουλειά στο κατάστημα του 49χρονου, όλα έγιναν το βράδυ της 18ης Μαΐου 2018, όταν ο εργοδότης της προσφέρθηκε να της διδάξει ένα θαλάσσιο σπορ. Μετά το τέλος του μαθήματος τής έδωσε μια πετσέτα προτρέποντάς τη να πάει σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο για να κάνει μπάνιο.

Στη συνέχεια έπεισε την υπάλληλό του, που φορούσε μόνο το μαγιό της, να της κάνει μασάζ στην πλάτη, αλλά… επέκτεινε τις μαλάξεις στα απόκρυφα σημεία της 19χρονης, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τής τραβήξει το μαγιό προς τα μέσα!

Αμέσως μετά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο 49χρονος ζήτησε από τη νεαρή να γυρίσει ανάσκελα και τής είπε να πάρει 12 βαθιές ανάσες, ενώ συνέχισε τα ενοχλητικά αγγίγματα στο στήθος της. Κάποια στιγμή μάλιστα προέτρεψε την υπάλληλό του να βγάλει το πάνω μέρος από το μπικίνι της, κάτι που εκείνη αρνήθηκε. Όμως, ο έκφυλος μασέρ πήρε την κατάσταση στα… χέρια του, βγάζοντας ο ίδιος το σουτιέν της τρομοκρατημένης κοπέλας!

Στη συνέχεια τής έπιασε το στήθος κάνοντάς της και ένα κοπλιμέντο, ενώ συνέχισε τις μαλάξεις στην κοιλιά, στα ισχία και τα πόδια της. Παρά τις απεγνωσμένες παρακλήσεις της 19χρονης να σταματήσει, ο επιχειρηματίας τής κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και, αφού της έβγαλε εντελώς το μαγιό, ασέλγησε σε βάρος της.

Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πρόσφερε στην κοπέλα ένα… κομμάτι πίτσα και εκείνη τρομοκρατημένη το έφαγε! Στη συνέχεια έφυγε με το ποδήλατό της και έτρεξε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του εργοδότη της. Στην απολογία του ο 49χρονος αρνήθηκε ότι διέπραξε το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα