Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Έσπασε τη σιωπή της η σύζυγος του killer της Αμερικανίδας βιολόγου έξι μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία στην Κρήτη

Έξι μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια δαιδαλώδη παλιά γερμανική πυριτιδαποθήκη στο Κολυμπάρι Χανίων τον περασμένο Ιούλιο, η σύζυγος του 28χρονου καθ΄ ομολογίαν δράστη έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε ότι έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

«Τώρα είμαι στα παιδιά… Να μεγαλώσω τα παιδιά μου… Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών» δήλωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του νεαρού αγρότη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και περίπου δύο μήνες στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η ίδια είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το ειδεχθές έγκλημα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά της, ηλικίας τριών και ενάμισι έτους, ενώ έχει επιλέξει να έχει τυπικές σχέσεις με τον 28χρονο.

Η σύζυγος του φονιά

Πέντε δύσκολα χρόνια

«Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτ’ άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της μόλις αποκαλύφθηκε πως ο σύζυγός της είναι ο άνθρωπος που έκοψε με βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της διακεκριμένης μοριακής βιολόγου: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη» τόνισε, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι έως τότε ο σύζυγός της δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή.

Στο τέλος κάλεσε τον 28χρονο δολοφόνο να αναλάβει τις ευθύνες του. «Την επιμέλεια πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά» δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της γυναίκας Ανδρέας Αναγνωστάκης.

Στην προφορική κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 28χρονος Γιάννης Παρασκάκης είχε ομολογήσει ότι βίασε την 60χρονη μία φορά όσο ήταν εν ζωή και άλλες δύο αφότου είχε πεθάνει!

Αρνήθηκε τον βιασμό

Ωστόσο, στη συνέχεια είχε ανασκευάσει και είχε αρνηθεί ότι βίασε την άτυχη Αμερικανίδα, καθώς ο δικηγόρος του Παντελής Ζέλιος είχε αποκαλύψει ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν σε δείγματα που ελήφθησαν από τον κόλπο και τον πρωκτό του θύματος δεν είχαν εντοπίσει γενετικό υλικό του εντολέα του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα