Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Σε δίκη τον Απρίλιο 40 άτομα για τον χαμό της 24χρονης που καταπλακώθηκε από βράχο στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας

Για τον Απρίλιο αναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης του φρικιαστικού θανάτου της 24χρονης Παρασκευής Τσιντώνη, η οποία καταπλακώθηκε από βράχο στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας το 2016!

Aπό την Εύα Παπαδάτου

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας θα καθίσουν 40 άτομα, τα οποία θα λογοδοτήσουν για τον χαμό της άτυχης κοπέλας από την Πάτρα, η οποία έμελλε να χάσει τόσο αναπάντεχα τη ζωή της κατά τη διάρκεια εκδρομής στη μαγευτική τοποθεσία με τις γαλάζιες λίμνες και τους κρυστάλλινους καταρράκτες στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας.

Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια διά παραλείψεως και σωματική βλάβη από αμέλεια παρ’ υπόχρεων είναι ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο Μεσσήνης εκείνης της περιόδου, στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο διευθυντής Δασών Μεσσηνίας και ο δασάρχης Καλαμάτας.

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2016, όταν η άτυχη Βούλα μαζί με τη μικρότερη αδελφή της Αναστασία και τη φίλη τους Έλενα από την Καλαμάτα, που έκαναν διακοπές στη Μεσσηνία, αποφάσισαν να πάνε να θαυμάσουν το Πολυλίμνιο. Όμως, λίγο αφότου έφτασαν, ξέσπασε μπόρα και έγινε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν οι τρεις κοπέλες.

Η άτυχη 24χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, η αδελφή της τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ με σοβαρότατα τραύματα διακομίστηκε στο νοσοκομείο η 25χρονη Έλενα. Το δυστύχημα μετέτρεψε σε πένθος τη χαρά της οικογένειας Τσιντώνη, που μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα πανηγύριζε για την ορκωμοσία και την αποφοίτηση της άτυχης Βούλας από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παρασκευή Τσιντώνη

Έρευνα

Το δυστύχημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και τότε -με εισαγγελική εντολή- είχε διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα με την άσκηση ποινικών διώξεων σε 41 άτομα (με τα 40 να οδηγούνται στο εδώλιο). Στο κατηγορητήριο, μάλιστα, αναφέρονται και δύο ακόμα περιστατικά με κίνδυνο για ανθρώπινη ζωή, που είχαν συμβεί πριν από τον θάνατο της Βούλας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα