Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Ιερέας πυρπόλησε καρναβαλικές κατασκευές στην Πάτρα

Φορώντας τα ράσα του, έκανε παρανάλωμα του πυρός τις καρναβαλικές κατασκευές που είχαν στηθεί στην Πάτρα εν όψει της έναρξης του Τριωδίου την επόμενη Κυριακή ένας 40χρονος ιερέας που οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πατρών και κατηγορείται για εμπρησμό και φθορά ξένης περιουσίας! Όμως αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη του, η οποία ορίστηκε για τις 5 Φεβρουαρίου.

Aπό την Εύα Παπαδάτου

Ο παπάς, ο οποίος λειτουργεί στο Αίγιο αλλά μένει στην Πάτρα, κατηγορείται ότι από τα ξημερώματα της Τρίτης έβαλε φωτιά σε τέσσερα καρναβαλικούς «μπάστακες» (ανθρωπόμορφες κατασκευές). Όμως η επιδρομή του σταμάτησε λίγο αργότερα, όταν πυρπόλησε και έναν πέμπτο που ήταν τοποθετημένος στο Ακταίο. Στην περιοχή όπου ξέσπασαν οι πυρκαγιές έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής, οι άνδρες της οποίας έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιερωμένο και να τον συλλάβουν.

«Μπάστακες»

Όπως αποκαλύφθηκε, ο φερόμενος ως δράστης περιέλουζε με εύφλεκτο υλικό τους «μπάστακες» και τους έκανε στάχτη, καθώς λόγω του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένοι τυλίγονταν στις φλόγες σε δευτερόλεπτα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί, προκαλώντας κινδύνους για τα γύρω σπίτια, ενώ ανησυχία προκάλεσε και ο εμπρησμός στον «μπάστακα» που βρισκόταν στην είσοδο του δημαρχείου.

«Έχει θρησκευτικό εφαλτήριο η πράξη…» δήλωσε ο δικηγόρος του ιερωμένου Γιάννης Παπαναστασόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον εντολέα του έναν εξαίρετο και βαθιά θρησκευόμενο άνθρωπο, σύμφωνα με το tempo24.news. Όπως κατέστησε σαφές με τις πράξεις του, ο ρασοφόρος είναι αντίθετος με την παράδοση του Καρναβαλιού, προφανώς θεωρώντας το παγανιστικό κατάλοιπο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα