Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Ιταλός έδωσε 120.000 ευρώ για τη φωταγώγηση της Μονής της Παναγίας Τσαμπίκας στη Ρόδο

Το τάμα που είχε κάνει πριν από έξι χρόνια στη Ρόδο εκπλήρωσε ένας Ιταλός επιχειρηματίας της Αυστραλίας. Όταν ο Τζο Μιραμπέλα βρέθηκε το 2014 με τη σύζυγό του Μεσίνα στο νησί των ιπποτών για να παραθερίσουν, επισκέφθηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας, που θεωρείται προστάτιδα της εγκυμοσύνης και της τεκνογονίας.

Τότε ο Ιταλός υποσχέθηκε ότι, αν έμενε έγκυος η γυναίκα του, θα πλήρωνε το κόστος για τον φωτισμό της εκκλησίας και των 320 σκαλιών της μονής!

Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα αγοράκια του, τον Βίνσεντ και τον Τζορτζ, και αμέσως άρχισαν τις διαδικασίες για την εκπλήρωση του τάματος. Όμως, η όλη διαδικασία διήρκεσε τρία χρόνια: «Η σύζυγός μου και οι κουμπάροι μου Εϊπριλ και Τζορτζ Πάτσις γνώριζαν την ιστορία της Παναγίας Τσαμπίκας και τη φήμη του μοναστηριού και ήταν στο πρόγραμμα να το επισκεφθούμε και να ανέβουμε τα 320 σκαλιά κατά τη διάρκεια των διακοπών μας στη Ρόδο» αποκάλυψε στην ομογενειακή ιστοσελίδα της Αυστραλίας «Νέος Κόσμος» ο κ. Μιραμπέλα.

«Όπως ανεβαίναμε τα σκαλιά, είδα γύρω μου όλα αυτά τα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και τότε έκανα τάμα ότι, αν η Μεσίνα έμενε έγκυος, θα φώτιζα την εκκλησία και όλα τα σκαλιά της γιατί ήταν σκοτεινά. Όταν κατεβαίναμε, δεν βλέπαμε πού πηγαίναμε!» είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ροδιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτώριας «Διαγόρας», στην εκδήλωση για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο.

«Όταν είναι όλα έτοιμα, θα επισκεφθώ το νησί με την οικογένειά μου και θέλω να κάνω και μία λειτουργία στο μοναστήρι για τους κατοίκους της Ρόδου» τόνισε ο κ. Μιραμπέλα, το κόστος της προσφοράς του οποίου ανέρχεται στα 120.000 ευρώ.

Η ροδίτικη κοινωνία θα χαίρεται πολύ σύντομα ένα όμορφο δώρο, καθώς θα φωτιστούν η μονή και όλη η διαδρομή που κάνουν οι πιστοί από τους πρόποδες του λόφου ως την κορυφή. Το θέαμα από τα πλοία που περνούν και από τους τουρίστες που θα πατούν το πόδι τους στο νησί θα είναι μοναδικό, καθώς το φωταγωγημένο μοναστήρι θα διακρίνεται σαν στολίδι μέσα στη νύχτα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα