«Τρέχει και δεν φτάνει» ο ΠΑΟΚ με τον Δώνη

Ο «Δικέφαλος» καλείται να τον πληρώσει μέχρι τις 31/3.

Την τρίτη (δικαστική) νίκη στη διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ για το θέμα της αποζημίωσης πέτυχε ο Γιώργος Δώνης. Το Εφετείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε με ψήφους 3-0 τον νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ και απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα για να «παγώσει» την υπόθεση.


Ο ΠΑΟΚ είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες οι επιτροπές της ΕΠΟ (Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο) που είχαν επιδικάσει στον Δώνη και στους συνεργάτες του το ποσό των 800.000 ευρώ.


Υστερα όμως από τη χθεσινή εξέλιξη ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου να δώσει τα χρήματα ή να κάνει διακανονισμό με την πλευρά του Δώνη, διαφορετικά θα κινδυνεύει να μην πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.


Γεγονός είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ανοίξει δικαστικά μέτωπα σε όλους τους τομείς. Ο ιδιοκτήτης του Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα την κόντρα του με την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λίγκα αλλά και τον Ολυμπιακό, και η στάση του αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιθετική.


Πάντως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε χθες και δεύτερη πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις μέρες, αυτή τη φορά για δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου Παναγιώτη Ποικιλίδη μετά τον αγώνα με τον Αρη.


Στον αγωνιστικό τομέα, η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να αποκλειστεί, λόγω οιδήματος, καθώς ακόμη κι αν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του μπροστά στο ενδεχόμενο υποτροπής που θα τον κρατήσει μακριά από τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»