Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026

Ο «Καποδίστριας» έκοψε τις πρώτες τέσσερις ημέρες 150.000 εισιτήρια

Με θριαμβευτικό τρόπο μπήκε στις αίθουσες ο «Καποδίστριας» του...

Η Περιφέρεια Αττικής κατέσχεσε 12 τόνους ακατάλληλα προϊόντα σε καταστήματα υγειονομικές βόμβες

Χαλασμένα μπιφτέκια, σάπια κρέατα, βρόμικους πάγκους και άθλιες συνθήκες...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Οι προβλέψεις της Βάσιας...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Τι μας κρύβουν οι πλανήτες και ποια είναι τα ζώδια που η νέα χρονιά τούς κλείνει το μάτι και τους υπόσχεται μια συναρπαστική χρονιά;

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του...

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Ξύπνησε» ο εφιάλτης της 19χρονης ΑμεΑ στα χέρια του Αλβανού φονιά της Τοπαλούδη και Ρομά φίλου του

Το κουβάρι της κτηνωδίας με θύμα τη 19χρονη ΑμεΑ που κατήγγειλε τον άγριο και διαδοχικό βιασμό της από τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε βιάσει και δολοφονήσει την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, και έναν 23χρονο Ρομά, άρχισε να ξετυλίγει χθες, ύστερα από τέσσερις αναβολές, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Το άτυχο κορίτσι, που από καθαρή τύχη δεν είχε την κατάληξη της αδικοχαμένης Ελένης, καλείται να περιγράψει ενώπιον των δικαστών όσα βίωσε στα χέρια των δύο νεαρών, οι οποίοι τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου του 2018 την παρέσυραν σε ερημική τοποθεσία στη Ρόδο και ικανοποίησαν πάνω της τα αρρωστημένα και σαδιστικά ένστικτά τους! Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν νωρίς χθες το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκτός από τους συγγενείς του θύματος και μέλη γυναικείων οργανώσεων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εις βάρος τους, ο 19χρονος ισοβίτης πλέον Αλβανός (μετά την πρόσφατη καταδίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη) και ο 23χρονος Αθίγγανος επιβίβασαν την ανάπηρη κοπέλα στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν κοντά σε μια παραλία, όπου ασκώντας της σωματική βία την υποχρέωσαν αρχικά να προβεί σε πεολειχία και στη συνέχεια τη βίασαν διαδοχικά.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία πάσχει από ψυχική – πνευματική διαταραχή και έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των κατηγορουμένων, αλλά εκείνοι, χτυπώντας τη βίαια στο πρόσωπο και το σώμα, ήταν αποφασισμένοι να μην την αφήσουν, αν δεν πάρουν πρώτα αυτό που ήθελαν… «Ο Αλβανός, παρουσία και του Αθίγγανου, κάμπτοντας την αντίστασή της με τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις, ασκώντας επ’ αυτής σωματική βία, ήτοι καταφέρνοντάς της χτυπήματα στο πρόσωπο, αλλά και απειλώντας αυτήν άμεσα και σπουδαία τη σωματική της ακεραιότητα, λέγοντάς της ότι θα τη χτυπούσε, την εξανάγκασε να προβεί σε ασελγή πράξη» περιγράφεται -μεταξύ άλλων- στο κατηγορητήριο.

Μάλιστα, οι δύο νεαροί δεν αρκέστηκαν σε αυτό, καθώς λίγη ώρα αργότερα την επιβίβασαν με τη βία και πάλι στο αυτοκίνητο και τη μετέφεραν στην ερημική τοποθεσία Ενυδρείο προκειμένου να ολοκληρώσουν απτόητοι το σαδιστικό σχέδιό τους. Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την απείλησαν και αμέσως μετά ο Αλβανός τη χαστούκισε εκ νέου, κρατώντας της με δύναμη το χέρι προκειμένου να μην μπορέσει εκείνη να διαφύγει. Στη συνέχεια την υποχρέωσε να προβεί και πάλι σε πεολειχία, την ώρα που ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν.

Λίγο αργότερα ο Αθίγγανος «εξανάγκασε κι αυτός την παθούσα σε ασελγή πράξη, χτυπώντας τη στο πρόσωπο, τελικώς δε, αφού κατέβασε το παντελόνι της παθούσας, σκίζοντάς το, προέβη σε συνουσία με αυτήν, αγνοώντας τις εκκλήσεις της να σταματήσει». Παράλληλα, ο Αλβανός κρατούσε με δύναμη το κεφάλι της παθούσας, εξαναγκάζοντάς την να του κάνει και πάλι στοματικό έρωτα.

Το μαρτύριό της τελείωσε αρκετή ώρα αργότερα και το άτυχο κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και να επιστρέψει με τα πόδια στο σπίτι της. Η φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από έρευνα της Εισαγγελίας Ρόδου, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ωστόσο και οι δύο δράστες αρνούνται μέχρι στιγμής τις κατηγορίες, με τον 23χρονο Αθίγγανο να υποστηρίζει πως η κοπέλα συνευρέθηκε μαζί του ερωτικά με τη θέλησή της και τον νεαρό Αλβανό να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε την ακούμπησε! Τη στάση της άρνησης είχε τηρήσει και στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, για την οποία ωστόσο το δικαστήριο του επιφύλαξε την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή…

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του ηθοποιού

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
spot_img