Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Εφιάλτης στην άσφαλτο για τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου! Στο νοσοκομείο ο γιος της

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Μπέσσυ Γιαννοπούλου, καθώς είδε τον… Χάρο με τα μάτια της σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τον ανήλικο γιο της και τη νονά του.

Η γνωστή θεατρική παραγωγός, που απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με την ηθοποιό Πέμη Ζούνη, αναφορικά με ένα θεατρικό έργο και όχι μόνο, περιγράφει στην «Espresso» τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Δευτέρας.

«Οδηγούσα στη λεωφόρο Τατοΐου, στην Κηφισιά, έχοντας στο αμάξι τον γιο μου και τη νονά του. Ξαφνικά, είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει το αντίθετο ρεύμα και να έρχεται προς τα πάνω μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ελάττωσα ταχύτητα και το αυτοκίνητο με χτύπησε πλαγιομετωπικά. Ο γιος μου τραυματίστηκε στο κεφάλι του και στο προσκέφαλο από την πρόσκρουση, γέμισε αίματα, εγώ χτύπησα στη μέση μου και στο πόδι μου, ενώ η νονά του δεν τραυματίστηκε. Εάν δεν είχα μειώσει ταχύτητα, θα είχαμε σκοτωθεί» μας λέει με τρεμάμενη φωνή η θεατρική παραγωγός, σοκαρισμένη ακόμη από την παρ’ ολίγο τραγωδία.

Ο 13χρονος γιος της παραγωγού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάκωση στο κεφάλι και πρόβλημα στην κόρη του ματιού του. Όπως μας μετέφερε μάλιστα η μητέρα του, βρίσκεται κι εκείνος σε κατάσταση σοκ, καθώς για περίπου ένα εικοσιτετράωρο δεν μπορούσε να μιλήσει.

Από την πλευρά της, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου καταγγέλλει την 27χρονη οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα για αδιαφορία και απανθρωπιά. «Δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητό της να μας ζητήσει μια συγγνώμη. Δεν ρώτησε καν εάν μπορεί να βοηθήσει ή θέλουμε λίγο νερό. Απορώ με την απανθρωπιά και την αδιαφορία, τη στιγμή που ο γιος μου ήταν αιμόφυρτος και σοκαρισμένος. Έπειτα από λίγο, ήρθαν και οι γονείς της και αντιμετωπίσαμε την ίδια αδιαφορία κι από εκείνους. Πραγματικά, απορώ με την απανθρωπιά ορισμένων…» αναφέρει στην «Espresso» η θεατρική παραγωγός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα