Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Αφρικανό με τα ράστα θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» που θα ρίξει φως στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας

Ενάμιση μήνα μετά τη συγκλονιστική υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης από την 33χρονη «κοκκινομάλλα» Ειρήνη Μούρθου, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, δίνοντας αυτή τη φορά βαρύτητα στον Αφρικανό με τα ράστα μαλλιά, για τον οποίο είχε κάνει λόγο στις αρχικές καταθέσεις της η μικρή!

Η Αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιο κάθε άτομο εμπλεκόμενο στην υπόθεση είτε της έχει δοθεί από την ίδια τη Μαρκέλλα είτε έχει προκύψει από μαρτυρίες ή ακόμα και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το άνοιγμα του υπολογιστή της «κοκκινομάλλας», σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν πίσω από αυτή κρύβονται συνεργοί ή κύκλωμα παιδοφίλων.

Σε ένα σημείο της κατάθεσής της η μικρή είχε αναφερθεί χαρακτηριστικά σε μια συνομιλία που είχε η «κοκκινομάλλα» στην τηλεόραση (εννοώντας την οθόνη του υπολογιστή) «με έναν άντρα μαύρο με κοτσιδάκια, σαν κι αυτά που έχουν αυτοί που πουλάνε βραχιόλια». Οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι πρόκειται για άτομο το οποίο διαμένει στην πόλη και τις έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, και συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια, όταν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ερευνούσαν ηλεκτρονικά ίχνη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω της Ιντερπόλ. Τότε η διεθνής αστυνομία είχε ασχοληθεί με κύκλωμα διαμοιρασμού υλικού παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη και ένα από τα στίγματα που είχε ανακαλύψει είχε εντοπιστεί στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από έρευνες είχε φτάσει στα ίχνη ενός Αφρικανού ο οποίος ζούσε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε καταθέσει αίτημα ασύλου. Ο άνδρας αυτός είχε ερευνηθεί, αλλά ο υπολογιστής του είχε βρεθεί «καθαρός», αν εξαιρέσει κανείς τρεις φωτογραφίες κοριτσιών, αδιευκρίνιστης ηλικίας, για τις οποίες είχε αποδειχθεί ότι τις είχε κατεβάσει από το διαδίκτυο.

Η περιγραφή που έδωσε η Μαρκέλλα για τον Αφρικανό με τον οποίο συνομίλησε η απαγωγέας ταιριάζει στον άνδρα τον οποίο ερεύνησε πριν από περίπου τρία χρόνια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, όμως από τη διερεύνηση του λάπτοπ της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου δεν στάθηκε έως σήμερα δυνατό να διασταυρωθούν κάποια στοιχεία, καθώς λίγο πριν από τη σύλληψή της είχε φροντίσει να καταστρέψει τον σκληρό δίσκο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα