Ενα μοντέλο στο… σανίδι

Η (κούκλα) Στέλλα Ερμή πρωταγωνιστεί στη stand up comedy «Flirt», στο πλευρό του Ευθύμη Ζησάκη.

Από την υποκριτική στις διεθνείς πασαρέλες και τις διαφημίσεις και από κει πίσω στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στις Κάννες. Η Στέλλα Ερμή, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη stand up comedy «Flirt» του Γιώργου Φειδά, με συμπρωταγωνιστή τον Ευθύμη Ζησάκη, έχει κάνει το πέρασμά της με μεγάλη επιτυχία και από τον χώρο της μόδας. Η 29χρονη είναι μάλιστα η δίδυμη αδελφή του γνωστού μοντέλου Νίκης Ερμή και στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ, καθώς και σε φωτογραφίσεις.

Η Στέλλα αποφοίτησε το 2008 από τη σχολή υποκριτικής του Ιάκωβου Καμπανέλλη και το 2010 ήταν μία από τις προφήτισσες στην «Ορέστεια» του Αισχύλου, που «ανέβασε» το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Πριν από δύο χρόνια συμμετείχε στην ταινία μικρού μήκους «Hidden Life» του Δημήτρη Γκότση, η οποία μάλιστα έκανε επίσημη πρεμιέρα στις Κάννες και απέσπασε καλές κριτικές. Φαίνεται πάντως πως το εξωτερικό τής… πάει, καθώς και το φιλμ «Kinisis», στο οποίο είχε βασικό ρόλο, προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Greek Film Festival του 2013, στο Λος Αντζελες.

Εκπληκτική ομοιότητα

«Περνάμε πολύ ωραία στην παράσταση “Flirt”, στην οποία υποδύομαι μια κοπέλα που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και καταλήγει με ραγισμένη καρδιά, γιατί ψάχνει τον άνθρωπο που θα την ολοκληρώσει σε λάθος πρόσωπα. Θα συνειδητοποιήσει όμως πως πρέπει να τα έχει καταρχάς καλά με τον εαυτό της και ύστερα θα βρεθεί ο κατάλληλος άνδρας που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι» λέει στην «Espresso» η Στέλλα, η οποία εξηγεί πώς από την υποκριτική πέρασε στο modeling.

«Το έκανα επειδή μας πρότειναν να κάνουμε κάποιες δουλειές με την αδελφή μου. Μας αρέσει πολύ να δουλεύουμε μαζί» λέει η 29χρονη. Η ομοιότητα των δύο αδελφών πάντως είναι εκπληκτική και πολλοί τις… μπερδεύουν συνέχεια. «Γίνεται χαμός. Εδώ και έναν χρόνο η Νίκη ζει στο Παρίσι, οι φίλοι τη βλέπουν εκεί κι όταν με συναντούν με ρωτάνε “πότε γύρισες;”. Οταν έμενε εδώ τα πράγματα ήταν χειρότερα» τονίζει η ηθοποιός.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.