Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Άφαντος ο Αλβανός πρώην της Ουκρανής! Οι απειλές στη μασέζ που βρέθηκε γυμνή και σφαγμένη στο Λουτράκι

Άφαντος παραμένει ο Αλβανός πρώην φίλος της όμορφης μασέζ Φωτεινής-Σβιτλάνα, ο οποίος θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη σφαγή της ίδιας και του 42χρονου φαρμακοποιού συντρόφου της Ιωάννη Ζωνίτσα, στο μικρό σπίτι στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, όπου το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε γυμνό και κατακρεουργημένο την περασμένη Κυριακή.

Οι αστυνομικοί έχουν «ξεψαχνίσει» τον τόπο του εγκλήματος, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούν -και κυρίως γενετικό υλικό- για να ταυτοποιήσουν με πειστήρια τον «χασάπη του Λουτρακίου». Στην περιοχή Βηθλεέμ παραμένει το καμένο αυτοκίνητο της Φωτεινής, το οποίο χρησιμοποίησε ο μακελάρης για να διαφύγει. Ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά των θυμάτων, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να θεωρούν ότι ο δολοφόνος τα έχει πάρει μαζί του και ίσως τα έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Αργά το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των ευρημάτων από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και έχει αρχίσει ήδη η εξέτασή τους. Μάλιστα, παραδόθηκε και το κλειδί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έγινε το φονικό, έτσι ώστε να προχωρήσει στην αποκατάσταση του χώρου.

Η κοινωνία του Λουτρακίου παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις γύρω από το μακελειό που τη συντάραξε και περιμένει να συλληφθεί ο «χασάπης». Οι μαρτυρίες που υπάρχουν συγκλίνουν στον Αλβανό πρώην σύντροφο της 43χρονης Φωτεινής, αναφέροντας ότι δεν δεχόταν τον χωρισμό τους. Κάποιοι, μάλιστα, κατέθεσαν πως η ίδια η Ουκρανή μασέζ τούς είχε πει ότι φοβόταν από τη συμπεριφορά του μετά τον χωρισμό. «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της στενής φίλης της Φωτεινής, στην οποία εκμυστηρευόταν όλα τα μυστικά της.

Ο 45χρονος Αλβανός είναι άτομο γνώριμο στις Αρχές, καθώς είχε εκτίσει ποινή τριών ετών για ληστείες και ναρκωτικά. Φαίνεται όμως πως είχε αρρωστημένο πάθος με την ευκατάστατη μελαχρινή μασέζ με τα πράσινα μάτια και όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, έκανε τα πάντα για να πάρει πίσω της απόφασή της. Οταν όμως έμαθε για τον δεσμό της με τον Ελληνα, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο δίπλα στο σπίτι που νοίκιαζε η 43χρονη, έγινε έξω φρενών και φέρεται ότι αποφάσισε να την εκδικηθεί. «Αφού δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας!» της είχε πει. Λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί, η άτυχη γυναίκα είχε επενδύσει στην αγορά ενός οικοπέδου. «Η Φωτεινή είχε κάνει μια αγορά τέλος Ιουνίου από την οικογένειά μου και ετοιμάζαμε να βγάλουμε μια οικοδομική άδεια. Ηταν να κατασκευάσει δύο πολυτελείς μεζονέτες. Ηταν ευκατάστατη και πολύ δημιουργική» αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Υπηρεσιών Δόμησης Κωνσταντίνος Παλέου, στην εκπομπή «Live News».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα