Οικονόμου και Ιωάννου κάτοικοι του Λυκαβητού

Ενα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδας, το Ploumis-Sotiropoulos, σε συνεργασία με το international real estate των Christie’s έχει επιστρατευτεί για τη πώληση των 26 ντιζαϊνάτων διαμερισμάτων (από 77 έως 721 τετραγωνικά μέτρα) του One Athens, του πρώτου fully serviced κτιρίου κατοικιών στην Αθήνα, στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού.

Ενα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδας, το Ploumis-Sotiropoulos, σε συνεργασία με το international real estate των Christie’s έχει επιστρατευτεί για τη πώληση των 26 ντιζαϊνάτων διαμερισμάτων (από 77 έως 721 τετραγωνικά μέτρα) του One Athens, του πρώτου fully serviced κτιρίου κατοικιών στην Αθήνα, στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τα όσα φημολογούνται στα κοσμικά πηγαδάκια, ισχυροί επιχειρηματίες και εφοπλιστές από τον Λίβανο, το Ντουμπάι, τη Ρωσία, την Κίνα, το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά κατοικίας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, με θέα στην Ακρόπολη και υπηρεσία concierge, που τους εξασφαλίζει ανέσεις αντίστοιχες ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Ηδη φημολογείται ότι πολύ πριν από την οικονομική κρίση και προτού ακόμα ολοκληρωθούν οι εργασίες του project που μετέτρεψε το πρώην ιστορικό κτήριο των Σχολών Δοξιάδη σε συγκρότημα κατοικιών (το οποίο έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Πολιτισμού κτίριο-μνημείο, για την αρχιτεκτονική του αξία), ο διορατικός εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου έσπευσε να αγοράσει πρώτος διαμέρισμα στο One Athens.

Φυσικά όχι οποιοδήποτε studio, αλλά το penthouse του έβδομου ορόφου, 721 τ.μ., με δική του πισίνα, spa και πανοραμική θέα όλης της Αθήνας. Ακόμα ένα penthouse 651 τ.μ. λέγεται ότι επέλεξε ως έξτρα κατοικία (καθώς διαθέτει μοναδικές βίλες στη Φιλοθέη) η οικογένεια του επιχειρηματία-συλλέκτη Δάκη Ιωάννου, αφού ο γιος του Χρήστος Ιωάννου με τον Μίλτο Καμπουρίδη αγόρασαν το ακίνητο-φιλέτο και ανέλαβαν το μεγαλόπνοο project της ανακαίνισης.

Το μοναδικό κτίριο κατοικιών στο Κολωνάκι καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Μεταξύ άλλων, προσφέρει στους ενοίκους του wellness center με εσωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, club-room για προβολή ταινιών και πλήρως εξοπλισμένη business suit για τα επαγγελματικά τους ραντεβού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου αποκαλύπτει: «Τρία χρόνια βίωνα τραγικά πράγματα»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου, Μανώλης, που δραστηριοποιείται στη...

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...