Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο σε παιδική χαρά στην Κόρινθο, όταν δέχθηκε επίθεση από άγρια σκυλιά

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ένα μικρό κορίτσι όταν, την ώρα που έπαιζε αμέριμνο σε παιδική χαρά χωριού της Κορίνθου, δέχθηκε μανιασμένη επίθεση από δύο δεσποζόμενα σκυλιά. Τα ζώα, που ζύγιζαν 30 κιλά το ένα, έσυραν και τίναξαν στον αέρα το ανήλικο κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία σε νευροχειρουργική κλινική.

Η μητέρα του κοριτσιού, που είδε τα δύο αγριεμένα σκυλιά να επιτίθενται στο παιδί της, καταγγέλλει το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των ζώων να ενημερώσει την Αστυνομία. «Ο ιδιοκτήτης στα 10 μέτρα τα φώναξε και έκανε στροφή και έφυγε. Κατάφερα να απομακρύνω από το παιδί μου τα σκυλιά με κλοτσιές και πνιγμό από το κολάρο το ένα – τον ακολούθησαν αφού συνέχιζε να τα φωνάζει. Δεσποζόμενα ελεύθερα, χωρίς λουρί. Αυτό που είδα κυρίως στο αρσενικό είναι ότι ήταν κουτάβια ακόμη, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήταν ενήλικα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η μητέρα στην επιστολή που δημοσίευσε το loutrakiblog.gr.

Μάλιστα, σημείωσε πως τα δύο ζώα βρέθηκαν στα χέρια ενός ακατάλληλου ανθρώπου, πιθανόν από παράνομη εκτροφή. «Να μιλάτε όταν βλέπετε μάγκες με το σκυλί-θηρίο και τούμπανο και άγριο, όπως λένε, ελεύθερο χωρίς λουρί, να μιλάτε όταν γίνεται αυτό, γιατί το κακό δεν αργεί να φτάσει στην πόρτα όλων μας» πρόσθεσε και ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να στοχοποιεί τα αδέσποτα και να καταγγέλλει τον γείτονα, τον φίλο ή τον γνωστό που αφήνουν τα σκυλιά ελεύθερα ή τα υποβάλλουν σε παράνομη αναπαραγωγή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα