Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και την επιθετική συμπεριφορά,...

Μαμά για δεύτερη φορά γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και οι φετινές γιορτές για εκείνη είναι ιδιαίτερες και ευτυχισμένες!

Γνωστός ηθοποιός έγινε 41 χρονών – Η έκπληξη των παιδιών του

Τα γενέθλιά του είχε ο γνωστός ηθοποιός και δέχτηκε μία όμορφη έκπληξη από τους γιους του.

«Καλημέρα Ελλάδα» με δυο νέα πρόσωπα

Το «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει ακάθεκτο το 2026 στον τηλεοπτικό αέρα προς πείσμα κακόβουλων φημών που έχουν κατακλύσει αυτή την εβδομάδα τη μιντιακή αγορά.

Σκοπιανή πρόκληση με μια ανιστόρητη έκθεση

Θυμήθηκαν και πάλι τη «Μακεδονία του Αιγαίου».


Σε νέα πρόκληση προχωρούν πάλι τα Σκόπια, δυναμιτίζοντας τις όποιες προσπάθειες κάνει η Ελλάδα ώστε να εξευρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές στο θέμα του ονόματος.


Η κυβέρνηση του σλαβικού κρατιδίου ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει σαν όπλο στον διπλωματικό πόλεμο που έχει κηρύξει κατά της Ελλάδας την ιστορία του Εμφυλίου.


Δημοσίευμα της εφημερίδας «Nova Makedonija» αναφέρει ότι η εκτελούσα χρέη διευθύντριας του μουσείου της ΠΓΔΜ Μιριάνα Νίντσκοβσκα προανήγγειλε ότι στα μέσα του 2014 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια μόνιμης έκθεσης που θα είναι αφιερωμένη στον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα και στην «έξοδο των “Μακεδόνων” παιδιών προσφύγων από το “αιγαιατικό τμήμα της Μακεδονίας”» (!) όπως σημειώνεται με τρόπο προκλητικό.


«Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, έγγραφα και πολλά άλλα αντικείμενα σχετικά με αυτό το θέμα.


Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε έμφαση στον συμβολισμό της εξόδου» δηλώνει η κυρία Νίντσκοβσκα, η οποία πρόσθεσε ότι στόχος της έκθεσης θα είναι να δοθεί μια εικόνα για τη ζωή και τα γεγονότα από όλες τις περιοχές του «αιγαιατικού τμήματος της Μακεδονίας» από το 1949 μέχρι σήμερα.


«Με αυτή την έκθεση θα επιχειρήσουμε να αποκαλύψουμε τι συνέβη σε κάποια άτομα από την περίοδο της “εξόδου” μέχρι και σήμερα.


Παρακολουθούμε τη μοίρα τους και τον γολγοθά που βίωσαν στις προσφυγικές εστίες μετά την εγκατάλειψη της οικογενειακής τους εστίας.


Διαθέτουμε μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με κάποιους από αυτούς, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τα προηγούμενα τρία με τέσσερα χρόνια. Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στους πρόσφυγες.


Ωστόσο, διαθέτουμε λίγα προσωπικά αντικείμενα, καθώς εξαιτίας του πανικού της φυγής από την οικογενειακή τους εστία, τα άτομα αυτά δεν πήραν μαζί τους πολλά πράγματα, εκτός από τα απολύτως απαραίτητα και κάποιες φωτογραφίες» δήλωσε η διευθύντρια του μουσείου της ΠΓΔΜ.


Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης χάρτες, φωτογραφίες, αυθεντικό οπτικοακουστικό υλικό από την «έξοδο των “Μακεδόνων”», καθώς και κινηματογραφημένες προφορικές αφηγήσεις προσφύγων.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα