Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

«Κάλπασε» το χαμόγελο της Μυρτώς: H 23χρονη ανέβηκε σε άλογο 8 χρόνια μετά τον άγριο ξυλοδαρμό

Η κοπέλα το 2012 είχε δεχτεί άγρια επίθεση από Πακιστανό στην Πάρο

Ελπιδοφόρες σκηνές γεμάτες συγκίνηση εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Ιππικό Ομιλο Κορωπίου, όπου επιχείρησε να κάνει ιππασία η «Μυρτώ της Πάρου»!

Η 23χρονη κοπέλα, που δέχτηκε βάναυση επίθεση από έναν αλλοδαπό το καλοκαίρι του 2012 με αποτέλεσμα να υποστεί μόνιμη αναπηρία, προσπαθεί με τη βοήθεια της μητέρας της να ζει στιγμές που τη γεμίζουν χαρά.

Γνωρίζοντας πόσο πολύ αγαπάει τα ζώα η κόρη της και ιδιαίτερα τα άλογα, η μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου τής ετοίμασε μία έκπληξη, αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Νίκο Κουδούνη και συνεννοήθηκε με επαγγελματίες ιππείς.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν μαζί τον Ιππικό Ομιλο για να δει η Μυρτώ τα υπερήφανα ζώα, να τα αγγίξει, ακόμα και να τα ιππεύσει! Η κοπέλα ανέβηκε σε ένα όμορφο καφετί άλογο, έκανε μία μικρή βόλτα με αυτό και η ευτυχία στο πρόσωπό της ήταν ολοφάνερη.

Εως το απόγευμα της 22ας Ιουλίου 2012, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη ήταν μία όμορφη 15χρονη που είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Τη φρεσκάδα της νιότης της, όμως, στέρησε ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ εκείνη καθόταν αμέριμνη και άκουγε μουσική σε βράχια στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, όπου παραθέριζε με τη μητέρα και τη μεγαλύτερη αδερφή της. Ο δράστης χτύπησε με απίστευτη βαναυσότητα το κεφάλι της στα βράχια, με συνέπεια να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που τη σημάδεψαν για την υπόλοιπη ζωή της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα