Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025

Βούλα Πατουλίδου: «Το πένθος είναι μη διαχειρίσιμο γιατί είναι μη αναστρέψιμο»

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι δύσκολα για τη Βούλα Πατουλίδου καθώς βιώνει πένθος. Ο σύζυγός της, Δημήτρης Ζαρζαβατσίδης έφυγε πρόσφατα από τη ζωή βυθίζοντάς τη στο πένθος.

Νεκρός άντρας στα Άνω Λιόσια – Παρασύρθηκε από τον συρμό του προαστιακού

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή...

Ειρήνη Αγγελοπούλου: Η «Φωτεινή» του «Να μ’αγαπάς» ποζάρει στην αγκαλιά του αδελφού...

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου «κλέβει» τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στη σειρά «Να μ’αγαπάς».

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Έξοδος για το ζευγάρι

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης έκαναν βραδινή...

Εκβίαζε τον εραστή του με ροζ βίντεο

Απειλούσε τον πρώην εραστή του ότι αν δεν του έδινε 1.000 ευρώ, θα ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαν στο παρελθόν!

Απειλούσε τον πρώην εραστή του ότι αν δεν του έδινε 1.000 ευρώ, θα ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαν στο παρελθόν! Ενας 22χρονος από τη Χίο πιάστηκε «στο δόκανο» των ανδρών της Ασφάλειας Χίου μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον του ένας 30χρονος για εκβιασμό.


Οπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες διατηρούσαν δεσμό για διάστημα μόλις δύο μηνών, όταν ο νεότερος άρχισε να απειλεί τον άλλο ότι θα ανέβαζε στο ΥouΤube ροζ βίντεο που είχε τραβήξει κατά τις επαφές τους τον περασμένο Νοέμβριο.


Το θύμα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και πήγε γραμμή στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε τον εκβιασμό, με αποτέλεσμα να στηθεί άμεσα επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη.


Σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών, ο 30χρονος έδωσε ραντεβού με τον 22χρονο το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Μπούρτζι Χίου, όπου θα του έδινε δήθεν τα 1.000 ευρώ. Ο καταγγέλλων, ωστόσο, του παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως ανέλαβαν δράση οι άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 22χρονο και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Χίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Οι αστυνομικές έρευνες πλέον στρέφονται στην ανάμειξη του νεαρού σε παρόμοια περιστατικά για τα οποία δεν έχουν γίνει επίσημα καταγγελίες.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα