Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Δάσκαλος μουσικής ισχυρίστηκε ότι κάποιος έβαλε τον 9χρονο μαθητή του να καταγγείλει ότι τον κακοποίησε

«Θέλουν να μου κάνουν κακό»!

Αθώος δήλωσε χθες ενώπιον του δικαστηρίου ο 62χρονος σήμερα δάσκαλος μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 9χρονου μαθητή του. Την ίδια στιγμή, ο ιατροδικαστής της υπόθεσης είπε στο δικαστήριο πως μετά την έρευνα που έκανε δεν έχουν προκύψει ίχνη βιασμού του παιδιού.

Ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν έγινε γνωστή η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης του ανηλίκου. Όπως προέκυψε, ο 62χρονος είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη πράξη κατά τη διάρκεια του τρίτου μαθήματος κιθάρας το οποίο έκανε στο παιδί. Μάλιστα, ο ανήλικος αποκάλυψε τι βίωσε στο σπίτι του δασκάλου μέσα από μηνύματα στη μητέρα του.

Χθες στα δικαστήρια Πειραιά ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως είναι αθώος. Όσο για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ανέφερε πως ενδεχομένως κάποιος τρίτος προέτρεψε το παιδί να πει όσα είπε στην κατάθεσή του ή δημιούργησε το ίδιο το παιδί την ιστορία γιατί ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη θέση καθώς το είχε μαλώσει στο μάθημα. «Δεν είναι δυνατόν στα 61 μου ξαφνικά να έγινα παιδόφιλος, δεν προκύπτει από πουθενά» τόνισε ο κατηγορούμενος. Επίσης, δήλωσε πως δεν κάνει μαθήματα σε παιδιά και ανέλαβε τον 9χρονο γιατί του το είχε ζητήσει η κόρη του, που είναι φίλη με τη μητέρα του παιδιού.

Παράλληλα, επανέλαβε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μία ημέρα μετά την καταγγελία, όταν η μητέρα του παιδιού μαζί με τον τότε σύντροφό της και ακόμη ένα άτομο μπήκαν στο σπίτι του, τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για 25 μέρες σε νοσοκομείο, και του αφαίρεσαν πέντε κιθάρες αξίας 15.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος του κατηγορουμένου Σωκράτης Τσαντίλης κατέθεσε πως δεν προέκυψε από τη δική του εξέταση βιασμός του 9χρονου, αλλά ούτε και από την εξέταση που πραγματοποίησε η πραγματογνώμονας που είχε οριστεί προανακριτικά και ανακριτικά για την υπόθεση. Επίσης είπε πως δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του κατηγορουμένου στα ρούχα και στο εσώρουχο που φορούσε το παιδί. Σημειώνεται πως ο 62χρονος είναι προφυλακισμένος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα