«Τσάκωσαν» πέντε Πακιστανούς για τη «σφαγή» στα Καμίνια, άφαντος ο σκληρός αρχηγός!

Πέντε άτομα πακιστανικής καταγωγής κατάφεραν να συλλάβουν οι αστυνομικές Αρχές για τις πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στα Καμίνια του Πειραιά, όταν μια ομάδα περίπου 10 αλλοδαπών εισέβαλε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων, στις εργατικές κατοικίες, και σκότωσε βάναυσα έναν ομοεθνή της και τραυμάτισε σοβαρά άλλους δύο.

Ωστόσο, αναζητείται ο αρχηγός της συμμορίας, ένας αδίστακτος Πακιστανός, τον οποίο φέρεται ότι φοβούνται όλοι. Άνδρες της ΟΚΠΕ εντόπισαν στον Άγιο Παντελεήμονα δύο εκ των δραστών και κατόπιν θετικής αναγνώρισης από έναν εκ των τραυματιών συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Είχαν «σηκώσει κεφάλι»

Άλλοι τρεις συνελήφθησαν σε έφοδο της Αστυνομίας σε σπίτι στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, θύματα και θύτες φέρεται ότι είναι μέλη της ίδιας ομάδας που πρωταγωνιστούσε στην προμήθεια – πώληση ναρκωτικών και τσιγάρων σε συγκεκριμένα περάσματα της Αθήνας και του Πειραιά. Αρχηγός φέρεται ότι είναι ο σκληρός Πακιστανός που αναζητείται και ήταν ο πρώτος που εισέβαλε στο διαμέρισμα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Πακιστανός, ο οποίος είναι σεσημασμένος, θεώρησε ότι οι συμπατριώτες του, και ιδιαίτερα εκείνος τον οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα, είχαν «σηκώσει κεφάλι» τον τελευταίο καιρό και δεν απέδιδαν τα «πρέποντα» ποσά από την πώληση των λαθραίων -τσιγάρων και ναρκωτικών ουσιών- στον ίδιο! Θεωρούσε ότι τον είχαν ρίξει και αξίωνε ένα μεγάλο ποσό, το οποίο, κατά τον ίδιο, του χρωστούσαν οι πρώην συνεργάτες του.

Όλες οι απειλές, όμως, που προηγήθηκαν για την παράδοση του ποσού έπεσαν στο κενό, καθώς τα μετέπειτα θύματα δεν παραδέχονταν ότι χρωστούσαν αυτά τα χρήματα που απαιτούσε ο πρώην συνεργάτης τους. Έτσι, ο τελευταίος αποφάσισε να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Συγκέντρωσε τους πιο στενούς συνεργούς του και τηλεφώνησε ακόμη και σε ανηλίκους για να αυξηθεί η «δύναμη πυρός» και να εμφανιστούν στα Καμίνια ως πολυπρόσωπη ομάδα. Έσπασαν στις 12 το μεσημέρι την πόρτα του διαμερίσματος και όρμησαν κατά των συμπατριωτών τους, πρώην συνεργατών στο λαθρεμπόριο. Ο ίδιος ο καταζητούμενος Πακιστανός, όπως πιστεύουν από τη μελέτη του βίντεο του τρόμου το οποίο παρακολούθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά και ήρθε και στο φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται να χτυπάει με το μαχαίρι τον Πακιστανό, πρώην συνεργάτη του, την ίδια ώρα που άλλοι χτυπούσαν με ρόπαλα τους υπολοίπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο