Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Διέρρηξαν το σπίτι του παραολυμπιονίκη Τσαπατάκη και άρπαξαν συλλεκτικά αντικείμενα σημαντικής αξίας

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη έπεσε ο Έλληνας παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης. Ο ίδιος, με ένα video του στο Instagram Story του, αποκάλυψε πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και του πήραν πολύτιμα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τσαπατάκης ανέφερε: «Αυτοί που με διέρρηξαν ας φέρουν πίσω αυτά που πήραν. Ξέρουν γιατί».

Το video του μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral και ο ίδιος δέχτηκε ένα κύμα συμπαράστασης στα social media, με τον κόσμο να αναδημοσιεύει το εν λόγω video, γράφοντας πως είναι «ντροπή» και «αίσχος» αυτό που συνέβη. Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν και αρκετά ζευγάρια παπούτσια του παραολυμπιονίκη. Ο ίδιος αλλά και οι διαδικτυακοί του φίλοι δημοσίευσαν μια φωτογραφία με τα ζευγάρια παπούτσια που εκλάπησαν κι έκαναν έκκληση σε όποιον τα δει να πωλούνται παράνομα στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσει με τον αθλητή.

Χθες, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, ο ίδιος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτειά του, όπως είπε: «Αυτές τις μέρες εγώ βρίσκομαι στα Χανιά, καθώς κάνω την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Εστειλα έναν φίλο μου στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και, όταν έφτασε, διαπίστωσε πως κάποιος είχε παραβιάσει τον χώρο. Μπαίνοντας δηλαδή στον χώρο, αντίκρισε την εικόνα που είδατε. Μάλλον προσπάθησαν να πάρουν και την τηλεόραση αλλά δεν πρόλαβαν. Μου πήραν αρκετά πράγματα αξίας, τα πιο πολλά που πήραν ήταν παπούτσια. Έχω επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ωστόσο, ελπίζω πως θα πιάσουμε στο φιλότιμο τους δράστες και θα τα επιστρέψουν» τόνισε και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, να ευχαριστήσω και τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έχει δείξει. Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουν 7-8 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία είναι μιας αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πιθανότατα να λείπει η δάδα από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα