Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Θρίλερ στον τάφο της Δώρας Ζέμπερη! Η μητέρα της άτυχης εφοριακού ξεσπά!

Στις 18 Οκτωβρίου συμπληρώθηκαν ακριβώς τρία χρόνια από τον άδικο -όσο και βίαιο- χαμό της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών από τα χέρια του τοξικομανούς Μανώλη Εσσατζανιάν – Σοροπίδη.

  • Από τη
    Μαρία Μεϊμάρη

4281097

Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα και τα αδέλφια της αδικοχαμένης εφοριακού προσπαθούσαν με όσες δυνάμεις τούς έχουν απομείνει να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Όταν άκουσαν, όμως, ότι πρέπει να γίνει άμεσα η εκταφή της σορού της αγαπημένης τους «λύγισαν»! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Β’ Κοιμητηρίου Αθηνών τούς ζήτησαν να καταβάλλουν κάθε χρόνο το ποσό των 2.000 ευρώ, εάν θέλουν να παραμείνει η 32χρονη στον χώρο του νεκροταφείου.

18692527
Ο Μανώλης Εσσατζανιάν-Σοροπίδης

Ύστερα από αυτό η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, κατέθεσε αίτηση προς τον Δήμο Αθηναίων με την οποία ζητούσε να επαναξιολογηθεί το εν λόγω ζήτημα. Το δημοτικό συμβούλιο, που συνεδρίασε πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισε τελικά να κάνει δεκτό το αίτημα και έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια η σορός θα παραμείνει θαμμένη στο νεκροταφείο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας.

18693016

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το παιδί δεν το άξιζε να φύγει από εκεί. Εκεί που το σκότωσαν, εκεί πρέπει να μείνει για πάντα! Κάναμε αίτηση, η οποία πέρασε από επιτροπή, που την έκανε δεκτή χάρη στην παρέμβαση της δικηγόρου μας, της κυρίας Παναγοπούλου. Για την ώρα είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση, γιατί δεν θα άντεχα ούτε εγώ ούτε τα αδέλφια της αυτό το πράγμα με τίποτα. Θέλω να έχω ένα μνήμα για να μπορώ να κλάψω το παιδί μου!» ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Γεωργία.

4283158

Εξέλιξη

Η κυρία Παναγοπούλου, η οποία έχει υπερβεί τον ρόλο του δικηγόρου σε αυτήν την υπόθεση και αποτελεί στήριγμα της οικογένειας της άτυχης Δώρας, από την πλευρά της δήλωσε για την τελευταία εξέλιξη: «Αμέσως μόλις ενημερώθηκα από την οικογένεια έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες, απευθυνόμενη στο δημοτικό συμβούλιο και στον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να αξιολογηθεί, αφενός, η οικονομική κατάσταση της οικογένειας και, αφετέρου, οι συνθήκες αυτού του στυγερού εγκλήματος. Η αίτησή μας έγινε δεκτή και η σορός θα παραμείνει στο Β’ Κοιμητήριο Αθηνών για τα επόμενα δύο χρόνια χωρίς ουδεμία καταβολή. Η Πολιτεία αφουγκράστηκε τον πόνο της οικογένειας και φέρθηκε με πολλή ευαισθησία απέναντι σε αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...