Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η «σιωπή των αμνών» στις Σπέτσες! Κλειστά στόματα στην τοπική κοινωνία για το άγριο φονικό

Σφραγισμένα παραμένουν τα στόματα στις Σπέτσες μετά τη δολοφονία του 26χρονου, με φερόμενο ως δράστη τον 22χρονο γιο γνωστού καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου!

Οι περισσότεροι κάτοικοι του νησιού υποπτεύονται τι έχει συμβεί, όπως φέρεται ότι γνωρίζουν για τις «σκοτεινές» δοσοληψίες που γίνονται σε μυστικά και απομονωμένα μέρη όταν πέφτει το φως του ήλιου. Κανείς ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να σπάσει τη σιωπή του, προφανώς για να μη διακινδυνεύσει την οικογενειακή του ηρεμία ή ακόμα και τη ζωή του.

Ο 22χρονος γιος γνωστού καθηγητή του ΕΜΠ

Ο φόβος είναι διάχυτος στο μικρό νησί του Αργοσαρωνικού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι φοβούνται πλέον να μετακινηθούν όταν έχει πέσει το σκοτάδι. Όλοι τους είναι συγκλονισμένοι από το άγριο έγκλημα και αδυνατούν να πιστέψουν ότι το «καλό παιδί», όπως χαρακτηρίζουν το 26χρονο θύμα, δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Κανείς δεν έχει να πει κακή κουβέντα για το παλικάρι που εργαζόταν σε συνεργείο για μοτοσικλέτες ή για την οικογένειά του. Κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ευγενικό, καλοσυνάτο και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει όποιον του ζητούσε βοήθεια. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ζουν στις Σπέτσες, αλλά επισκέπτονται συχνά το νησί για δουλειές, γνώριζαν τον 26χρονο και δηλώνουν άναυδοι από το αιματηρό περιστατικό, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν ο άτυχος νέος είχε άλλου είδους… επικίνδυνες γνωριμίες.

Διακίνηση ουσιών

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ήταν κοινό μυστικό κάποιες παράνομες δραστηριότητες σε συγκεκριμένα σημεία συνάντησης, αλλά κανείς δεν μιλούσε. Αν και γίνεται λόγος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, η Αστυνομία για την ώρα δεν αποκαλύπτει κάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή διάφορες καταθέσεις που έχουν δοθεί από συγκεκριμένα άτομα, οι οποίες έχουν πολλά κενά…

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 26χρονου, δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μία κοπέλα, κατέθεσαν στην Αστυνομία όσα γνώριζαν για εκείνο το μοιραίο βράδυ. Από αυτές τις καταθέσεις οι Αρχές συνέλαβαν τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή.

Το θύμα

Το φονικό έγινε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πίσω πλευρά του νησιού, όπου συναντήθηκαν ο 26χρονος και ο 22χρονος μαζί με ακόμα δύο άτομα. Οι δυο τους άρχισαν να κουβεντιάζουν και γρήγορα η συζήτηση μετατράπηκε σε άγριο καβγά, με τον 22χρονο να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα πιστόλι και ένα στιλέτο! Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όταν τον πλησίασε, τον μαχαίρωσε στο υπογάστριο και κατόπιν έφυγε μαζί με τους άλλους δύο νεαρούς, αφήνοντας τον νεαρό να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.