Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Έρευνα των Αρχών για την περίεργη υπόθεση με τις τέσσερις θυρίδες των συζύγων επιφανών επιχειρηματιών

Κυνηγώντας τον… άφαντο θησαυρό!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Σε υπαλλήλους οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα με εθελούσια έξοδο από το τραπεζικό υποκατάστημα στο Νέο Ψυχικό, από τις θυρίδες του οποίου φέρεται ότι έκαναν φτερά μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω των 5.000.000 ευρώ, επεκτείνονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής. Τραπεζικοί κύκλοι αναφέρουν ότι κάθε φορά επιφορτίζεται με τις θυρίδες μόνο ένας υπάλληλος, πέραν του διευθυντή, ο οποίος οφείλει να έχει εικόνα για ό,τι συμβαίνει στο υποκατάστημά του.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι οι οποίοι αποχώρησαν από την τράπεζα το προηγούμενο διάστημα έχουν κληθεί να εξεταστούν ως μάρτυρες για τη μυστηριώδη κλοπή με την ύποπτα επιλεκτική παραβίαση θυρίδων, οι οποίες ανήκουν σε τέσσερις γυναίκες, συζύγους γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών. Η πρώτη καταγγελία υποβλήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού στις 13 Νοεμβρίου, αλλά ακολούθησαν ακόμα τρεις καταγγελίες. Λόγω της έκτασης της κλοπής, η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας.

Κατά την προανακριτική έρευνα η τράπεζα δέχτηκε ότι έγιναν παραβίαση και κλοπή, αλλά δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει πώς τις διέπραξαν οι δράστες. Η εκτίμηση, πάντως, είναι ότι έφτασαν στις συγκεκριμένες θυρίδες έχοντας εσωτερική πληροφόρηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος της διάρρηξης, ούτε και τι ακριβώς εκλάπη. Η σύζυγος του μεγαλύτερου εισαγωγέα ευρωπαϊκών αυτοκινήτων έχει καταγγείλει κλοπή κοσμημάτων αξίας 1.000.000 ευρώ και μετρητών που ξεπερνούν τα 46.000 ευρώ. Η σύζυγος ενός Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Λατινική Αμερική δήλωσε κλοπή κοσμημάτων αξίας 4.000.000 ευρώ από τη θυρίδα της, ενώ η ιδιοκτήτρια επώνυμου οίκου επίπλων με υποκαταστήματα πανελλαδικά καταγγέλλει κλοπή ποσού άνω των 500.000 ευρώ. Ακόμη μια γυναίκα, μέλος παλιάς ιστορικής οικογένειας στα προάστια της νοτιοανατολικής Αττικής με δραστηριοποίηση στα κοινά του Δήμου Ψυχικού, όπου εκτελεί χρέη αντιδημάρχου οικονομικών, κατήγγειλε ότι εκλάπησαν μετρητά ύψους 130.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Οι θυρίδες αποτελούν προσωπικό χώρο του μισθωτή στον οποίο δεν υπάρχει καταγραφή βίντεο. Η τράπεζα δεν διαθέτει πρόσβαση σε αυτές και δεν δύναται να γνωρίζει το είδος και την αξία όσων φυλάσσονται. Για να ανοίξει μια θυρίδα, η τράπεζα διατηρεί κλειδί το οποίο επιτρέπει πρόσβαση στο περιεχόμενο συνδυαστικά με το μοναδικό κλειδί του μισθωτή, που παραμένει μόνος στον χώρο της θυρίδας χωρίς παρουσία άλλου προσώπου. Για να δικαιούται αποζημίωση για διαπιστωμένη κλοπή μετρητών και τιμαλφών από θυρίδα, ο μισθωτής θα πρέπει να έχει προβεί σε επιμερισμένη ασφάλιση ώστε να την αξιώσει από την τράπεζα, εφόσον προκύψει από την πλευρά της αμέλεια στα μέτρα ασφαλείας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα