Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Έρευνα των Αρχών για την περίεργη υπόθεση με τις τέσσερις θυρίδες των συζύγων επιφανών επιχειρηματιών

Κυνηγώντας τον… άφαντο θησαυρό!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Σε υπαλλήλους οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα με εθελούσια έξοδο από το τραπεζικό υποκατάστημα στο Νέο Ψυχικό, από τις θυρίδες του οποίου φέρεται ότι έκαναν φτερά μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω των 5.000.000 ευρώ, επεκτείνονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής. Τραπεζικοί κύκλοι αναφέρουν ότι κάθε φορά επιφορτίζεται με τις θυρίδες μόνο ένας υπάλληλος, πέραν του διευθυντή, ο οποίος οφείλει να έχει εικόνα για ό,τι συμβαίνει στο υποκατάστημά του.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι οι οποίοι αποχώρησαν από την τράπεζα το προηγούμενο διάστημα έχουν κληθεί να εξεταστούν ως μάρτυρες για τη μυστηριώδη κλοπή με την ύποπτα επιλεκτική παραβίαση θυρίδων, οι οποίες ανήκουν σε τέσσερις γυναίκες, συζύγους γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών. Η πρώτη καταγγελία υποβλήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού στις 13 Νοεμβρίου, αλλά ακολούθησαν ακόμα τρεις καταγγελίες. Λόγω της έκτασης της κλοπής, η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας.

Κατά την προανακριτική έρευνα η τράπεζα δέχτηκε ότι έγιναν παραβίαση και κλοπή, αλλά δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει πώς τις διέπραξαν οι δράστες. Η εκτίμηση, πάντως, είναι ότι έφτασαν στις συγκεκριμένες θυρίδες έχοντας εσωτερική πληροφόρηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος της διάρρηξης, ούτε και τι ακριβώς εκλάπη. Η σύζυγος του μεγαλύτερου εισαγωγέα ευρωπαϊκών αυτοκινήτων έχει καταγγείλει κλοπή κοσμημάτων αξίας 1.000.000 ευρώ και μετρητών που ξεπερνούν τα 46.000 ευρώ. Η σύζυγος ενός Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Λατινική Αμερική δήλωσε κλοπή κοσμημάτων αξίας 4.000.000 ευρώ από τη θυρίδα της, ενώ η ιδιοκτήτρια επώνυμου οίκου επίπλων με υποκαταστήματα πανελλαδικά καταγγέλλει κλοπή ποσού άνω των 500.000 ευρώ. Ακόμη μια γυναίκα, μέλος παλιάς ιστορικής οικογένειας στα προάστια της νοτιοανατολικής Αττικής με δραστηριοποίηση στα κοινά του Δήμου Ψυχικού, όπου εκτελεί χρέη αντιδημάρχου οικονομικών, κατήγγειλε ότι εκλάπησαν μετρητά ύψους 130.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Οι θυρίδες αποτελούν προσωπικό χώρο του μισθωτή στον οποίο δεν υπάρχει καταγραφή βίντεο. Η τράπεζα δεν διαθέτει πρόσβαση σε αυτές και δεν δύναται να γνωρίζει το είδος και την αξία όσων φυλάσσονται. Για να ανοίξει μια θυρίδα, η τράπεζα διατηρεί κλειδί το οποίο επιτρέπει πρόσβαση στο περιεχόμενο συνδυαστικά με το μοναδικό κλειδί του μισθωτή, που παραμένει μόνος στον χώρο της θυρίδας χωρίς παρουσία άλλου προσώπου. Για να δικαιούται αποζημίωση για διαπιστωμένη κλοπή μετρητών και τιμαλφών από θυρίδα, ο μισθωτής θα πρέπει να έχει προβεί σε επιμερισμένη ασφάλιση ώστε να την αξιώσει από την τράπεζα, εφόσον προκύψει από την πλευρά της αμέλεια στα μέτρα ασφαλείας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα