Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο Τζο Μπάιντεν έσπασε τον αστράγαλό του παίζοντας με τον γερμανικό ποιμενικό του

Τα παιχνίδια με τον Μέιτζορ, τον γερμανικό ποιμενικό του, βγήκαν ξινά στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον αστράγαλό του και θα χρειαστεί να φορά μπότα ακινητοποίησης για μερικές εβδομάδες.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, αναφέρει παράλληλα το γραφείο του Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του, και ο 78χρονος νέος πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε ορθοπεδικό την Κυριακή για ακτινογραφίες και αξονική. Οι γιατροί πίστευαν αρχικά ότι είχε πάθει διάστρεμμα στον αστράγαλο, ωστόσο έδωσαν εντολή για συμπληρωματικές εξετάσεις.

«Αξονική που έγινε στη συνέχεια επιβεβαίωσε ρωγμώδη (μικρά) κατάγματα» διευκρινίζει ο προσωπικός του γιατρός Κέβιν Ο’ Κόνορ σε ξεχωριστή ανακοίνωση που εξέδωσε, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Μπάιντεν. «Θα χρειαστεί πιθανόν μια μπότα ακινητοποίησης για μερικές εβδομάδες» προσθέτει ο γιατρός του.

Μετά τη νίκη του επί του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Μπάιντεν θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ όταν θα ορκιστεί, στις 20 Ιανουαρίου.

Ο Τραμπ, ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί την ήττα του στις εκλογές και αμφισβητεί τα αποτελέσματά τους στο δικαστήριο, έδειξε… ανωτερότητα και ευχήθηκε στον Μπάιντεν ταχεία ανάρρωση. «Γίνε καλά γρήγορα!» αναφέρει ο Τραμπ σε μήνυμά του στο twitter. Όσο για τον «φταίχτη», τον Μέιτζορ, είναι ένας από τους δύο σκύλους που θα μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο. Υιοθετήθηκε το 2018 από τους Μπάιντεν, οι οποίοι απέκτησαν τον πρώτο σκύλο τους, τον Τσαμπ, το 2008.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα