Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. για τον παράνομο τζόγο των εορτών – Λουκέτο...

Εντατικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα πραγματοποιεί η Ελληνική...

Δείτε για πρώτη φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη να διασκεδάζει τα τελευταία της...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι...

Ποιος κύριος της σόουμπιζ απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την κόρη του;

Δημοσίευσε φωτογραφία την κόρη του να κοιμάται δίπλα του στον καναπέ αλλά και εκείνον να μαγειρεύει στην μοντέρνα κουζίνα του.

Μια φορά & ένα μωρό

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκλεψε την παράσταση στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι.

Η μαμά του έχει κάθε δικαίωμα να τον αποκαλεί «πρίγκιπά μου» και να είναι από τις λίγες μαμάδες στον κόσμο που κυριολεκτούν. Κοινωνικός, ευδιάθετος και ευγενικός, όπως θα άρμοζε άλλωστε σε έναν πρίγκιπα, εμφανίστηκε ο τρίτος στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο στην πρώτη δημόσια υποχρέωση της βασιλικής ατζέντας του.


Ο μόλις οκτώ μηνών πρίγκιπας Τζορτζ έφερε χαμόγελα περηφάνιας στους διάσημους γονείς του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν του στο κυβερνητικό κτίριο στο Γουέλινγκτον της Αυστραλίας.


Ο μικρός, που κατά γενική ομολογία μοιάζει στον πατέρα του, έδωσε ρεσιτάλ μπουσουλήματος και παιχνιδιού στον… βασιλικό παιδότοπο της οργάνωσης The Royal New Zealand Plunket Society, που διοργάνωσε την εκδήλωση με αφορμή την περιοδεία του πριγκιπικού ζεύγους στην Αυστραλία. Ολα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω του, καθώς οι διάσημοι γονείς του τον συνέστησαν σε δέκα τυχερά μωρά άλλων οικογενειών, τα οποία είχαν γεννηθεί με μερικές εβδομάδες διαφορά από τον δικό του ερχομό στον κόσμο, στις 22 Ιουλίου, και είχαν λάβει πρόσκληση να συμμετάσχουν στη γιορτή.


«Είναι τρέλα αυτό, υπάρχουν παντού μωρά!» ακούστηκε να σχολιάζει κάποια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον, ενώ οι άλλοι γονείς θαύμαζαν το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο μικρός πρίγκιπας, βλέποντάς τον να έχει βγάλει δύο δόντια και να στέκεται πλέον όρθιος! Βέβαια, δεν έλειψαν και οι στιγμές που ο μικρός Τζορτζ έδειξε ότι έχει υιοθετήσει κάποιες κακές… βρεφικές συνήθειες, όπως το να «κλέβει» τα παιχνίδια των άλλων παιδιών, καθώς και να κλοτσάει και να τραβάει τα μαλλιά της μαμάς του προκειμένου να μην τον κρατάει στην αγκαλιά της.


Φαίνεται όμως ότι έχει κάνει πρόοδο σε επίπεδο ύπνου, αφού -όπως αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον στους άλλους γονείς, μεταξύ των οποίων ήταν μία ανύπαντρη μητέρα και ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων- ο μέλλοντας βασιλιάς κοιμάται καλύτερα από τότε που άρχισε τη στερεά τροφή.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Μαμά για δεύτερη φορά γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και οι φετινές γιορτές για εκείνη είναι ιδιαίτερες και ευτυχισμένες!
spot_img




Μποζουκια Αθηνα