Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άλλη μία «τρικλοποδιά» στη δίκη για τον χαμό της μικρής Μελίνας κατά τη διάρκεια επέμβασης

Ταλαιπωρία και μετά θάνατον!

Μετά τις «ξαφνικές αδιαθεσίες» της κατηγορουμένης, τις αιτήσεις για εξαιρέσεις πραγματογνωμόνων από την υπόθεση και τις ενστάσεις για ακύρωση πραγματογνωμοσυνών, που επέφεραν απανωτές αναβολές της δίκης για τον θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη τους τελευταίους δύο μήνες, μια νέα αδιαθεσία πάει ξανά την υπόθεση πίσω.

Χθες είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και στη δίκη της αναισθησιολόγου Νεκταρίας Πολάκη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, η αίτηση εξαίρεσης που είχαν υποβάλει δύο από τους τρεις γιατρούς πραγματογνώμονες που είχαν διοριστεί από το δικαστήριο προκειμένου να απαντήσουν επί συγκεκριμένων ιατρικών θεμάτων. Όμως οι εμπλεκόμενοι ενημερώθηκαν ότι λόγω αδιαθεσίας του εισαγγελέα η διαδικασία δεν θα προχωρούσε χθες αλλά σε επόμενη συνεδρίαση, που ορίστηκε για τις 23 Φεβρουαρίου.

Εξάλλου, η δήλωση εξαίρεσης υποβλήθηκε από τους δύο πραγματογνώμονες λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ένσταση της πολιτικής αγωγής για ακύρωση της νέας πραγματογνωμοσύνης από τους τρεις γιατρούς που είχε διορίσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Το δικαστήριο δέχτηκε ότι κατά τη διενέργεια της πραγματογνωμοσύνης θα έπρεπε να ήταν παρόντες οι τεχνικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών. Έτσι, διόρισε εκ νέου τους τρεις πραγματογνώμονες ώστε να συνεργαστούν με τους τεχνικούς συμβούλους για τη διενέργεια νέας πραγματογνωμοσύνης. Μάλιστα, μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής υπήρξε ένταση ως προς το αν οι πραγματογνώμονες θα ήταν από την Κρήτη ή εκτός νησιού. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πολιτικής αγωγής για τον διορισμό νέων πραγματογνωμόνων εκτός Κρήτης.

Η άτυχη Μελίνα έχασε τη ζωή της έπειτα από εγχείρηση ρουτίνας για κρεατάκια στις 29 Δεκεμβρίου 2015. Η επέμβαση έγινε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, αλλά, όταν ολοκληρώθηκε, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην αίθουσα ανάνηψης, όπου οι γιατροί το αποσωλήνωσαν. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκές και διασωληνώθηκε εκ νέου. Τελικά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εισαχθεί άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθεται η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς της αποδίδονται ευθύνες στο στάδιο της μετεγχειρητικής διαχείρισης της διαδικασίας αφύπνισης της άτυχης 4χρονης. Η Πολάκη, πάντως, κατά την απολογία της είχε περιγράψει με λεπτομέρεια τους χειρισμούς που ακολούθησε στο χειρουργείο, δηλώνοντας πως έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σώσει το παιδί και πως η μικρή Μελίνα παρουσίασε μια εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου χειρουργείου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα