Κοσμοπλημμύρα και στη Μύκονο!

Το νησί των ανέμων ένα ακόμη Πάσχα αποτέλεσε ιδανικό προορισμό για τους Ελληνες celebrities

Κρύο, καιρός για… Μύκονο! Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν με το μέρος τους τούτη τη χρονιά, ωστόσο η «βασίλισσα των ανέμων» αποδείχτηκε ένα ακόμη Πάσχα εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός. Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και κοσμικοί… παντός τύπου έγιναν ένα με τους υπόλοιπους επισκέπτες του νησιού των ανέμων και αφού είπαν το Χριστός Ανέστη στα γραφικά ξωκλήσια, το έριξαν στο φαγοπότι και στη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το βράδυ της Ανάστασης δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και τα σοκάκια της Χώρας γέμισαν με κόσμο, θυμίζοντας τις προ κρίσης εποχές. Το αδιαχώρητο επικράτησε και την επόμενη νύχτα, οπότε ο κόσμος βγήκε για περπάτημα -και χορό!- ώστε να… χωνέψει τον οβελία και τα λοιπά πασχαλινά εδέσματα. Απαραίτητα σε κάθε περίπτωση αποδείχτηκαν τα μπουφάν και οι ζακέτες, αφού πέρα από τους ανέμους που φυσούν παραδοσιακά στο νησί, το… menu του καιρού φέτος είχε βροχές και αρκετό κρύο.

Μεταξύ εκείνων που έκαναν τις πασχαλινές διακοπές τους στη Μύκονο σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της τουριστικής περιόδου ήταν ο Γιάννης Κούστας, ο οποίος έφτασε με το πολυτελές σκάφος του, η «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη, η σχεδιάστρια μόδας Ζωή Γιακουμάτου, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας με τη σύζυγό του Ελλη Γελεβασάκη και τον μπέμπη τους, η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η πιστή fan του νησιού Βάνα Μπάρμπα και η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ηλίας Μαραβέγιας 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Αυτή η Ελληνίδα θα παίξει στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Από τις θρυλικές «Αγριες μέλισσες», σε χολιγουντιανή παραγωγή!

Το τελευταίο αντίο στον Θρασύβουλο Γιάτσιο

Πλήθος κόσμου από τον Πολιτισμό και τις Τέχνες έδωσαν...

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέταξε τα ταγιέρ – Με σέξι εμφάνιση σε έξοδό της

Την Κατερίνα Παναγοπούλου την έχουμε συνηθίσει με ταγιέρ και...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Ο γάμος τους «πάει» πολύ! Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν τις βόλτες τους.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.