Δίψα στο «τριφύλλι» για την κούπα του Κυπέλλου

Ο Κοτσόλης μιλάει για τη σεζόν και δίνει σύνθημα νίκης για τον μεγάλο τελικό

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ μετρούν στο «τριφύλλι» για τον τελικό του Κυπέλλου και δείχνουν «δίψα» για την κατάκτηση του τροπαίου. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Στέφανου Κοτσόλη λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Καθημερινά μοχθούμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε την ομάδα εκεί όπου της αξίζει και νομίζω ότι και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι μια μεγάλη δικαίωση για όλους μας» τόνισε αρχικά ο 35χρονος τερματοφύλακας και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η ομάδα ήδη έχει πετύχει πάρα πολλά. Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν έχει ταβάνι. Διαρκώς βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και εύχομαι αυτή η χρονιά να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένας τελικός. Σαφώς και η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες και νομίζω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και με αυτά που έχουμε δείξει μέχρι τώρα, τότε θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο». Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, υπογράμμισε ότι στην αρχή της χρονιάς υπήρξαν δύσκολες στιγμές καθώς και πολλοί, οι οποίοι δεν πίστευαν στην προσπάθεια. «Νομίζω ότι πλέον έχουμε δικαιώσει όλους όσοι μας πίστευαν, οι κόποι μας έχουν ανταμειφθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, οπότε συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για να τελειώσουμε τη σεζόν με πολύ καλό τρόπο» πρόσθεσε.

Χθες το απόγευμα οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο Κορωπί μετά το ρεπό του Πάσχα και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ. Για σήμερα το πρωί (11.00) έχει προγραμματιστεί ανοιχτή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού (και της ΑΕΚ) φέρεται να βρίσκεται ο 22χρονος επιθετικός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Κρις Γκαντί, σύμφωνα με ρεπορτάζ βουλγαρικής ιστοσελίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουτσουμπή όταν είδε την κόρη του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει από το απόγευμα της 3ης...