Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Οι πύλες της κολάσεως στο «Ερυθρός Σταυρός»! «Είδα τη γυναίκα μου να ξεψυχά και κόλλησα τον ιό λόγω έλλειψης μέτρων προστασίας»

Συνθήκες που δεν θυμίζουν σε τίποτα ένα ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος, αλλά παραπέμπουν περισσότερο σε υπανάπτυκτες χώρες, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το ευ θνήσκειν δεν έχουν καμία απολύτως αξία, καταγγέλλει μέσω της «Espresso» ο Σωτήρης Τσουμάνης, που είδε στις 18 Ιανουαρίου τη σύζυγό του να ξεψυχά στους αφιλόξενους θαλάμους του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

  • Από την
    Κέλλυ Φαναριώτη

Το σκληρό και αδυσώπητο πρόσωπο του «αναβαθμισμένου» συστήματος υγείας συνθέτουν σοροί στοιβαγμένες για ώρες δίπλα σε ασθενείς, περιστέρια να τρώνε το φαγητό από τους δίσκους ασυνόδευτων αρρώστων και άνθρωποι να μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα στους θαλάμους των καρκινοπαθών εν μέσω πανδημίας.

«Η σύζυγός μου πέθανε πάνω σε πλαστικά υποσέντονα που αγόρασα εγώ ο ίδιος από το σούπερ μάρκετ, διότι το νοσοκομείο δεν είχε ούτε ένα σεντόνι. Οταν το κρεβάτι της γέμισε αίματα, απευθύνθηκα στην προϊσταμένη ζητώντας ένα καθαρό σεντόνι. Με οδήγησε στην ιματιοθήκη του νοσοκομείου για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι ήταν παντελώς άδεια!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαμαρτυρία

Οπως εξηγεί, η σύζυγός του εισήχθη στο νοσοκομείο ούσα στο τελευταίο στάδιο καρκίνου και νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική, δίπλα σε ασθενείς με νευρολογικά και ενδοκρινολογικά προβλήματα.

Ματωμένα πλαστικά υποσέντονα που αγόρασε ο ίδιος από το σούπερ μάρκετ διότι η ιματιοθήκη του νοσοκομείου ήταν εντελώς άδεια. Η σύζυγός του πέθανε επάνω σε αυτά

«Η έλλειψη οργάνωσης που επικρατούσε ήταν άνευ προηγουμένου. Δεν είχαν ούτε αλουμινόνερο για να φροντίσουν το μαυρισμένο χέρι της. Μετά από δική μου διαμαρτυρία, τη μετέφεραν στην Παθολογική Κλινική όπου δεν υπήρχε εξειδικευμένο προσωπικό. Ωσπου να φύγει από τη ζωή η σύζυγός μου, δεν είδα ούτε έναν επιμελητή Α΄ ή Β΄, ήταν όλοι ειδικευόμενοι και αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες ασθενών που βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου» καταγγέλλει.

Σαν να μην έφτανε η κορύφωση του πόνου και της οργής με τον χαμό της συζύγου του, ο κ. Τσουμάνης κόλλησε κορονοϊό με την… ευγενική χορηγία του Εθνικού Συστήματος Υγείας! Οπως λέει, είναι απόλυτα βέβαιος πως κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο, καθώς δεν τηρούνταν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ατομικής προστασίας.

«Δεν μας θερμομετρούσε κανείς στην είσοδο. Στους θαλάμους ευπαθών ομάδων έμπαιναν ανεξέλεγκτα διάφοροι άνθρωποι που πουλούσαν υπηρεσίες, όπως 24ωρη φύλαξη ασθενών και ιδιωτικά ασθενοφόρα. Οι αποστάσεις μεταξύ ασθενών ήταν ένα μέτρο, ενώ μειώνονταν ακόμη περισσότερο στις περιπτώσεις που υπήρχαν και συνοδοί. Οταν εισήχθη η γυναίκα μου στο νοσοκομείο, όχι μόνο δεν της έκαναν τεστ για κορονοϊό, αλλά ούτε καν ζήτησαν το αποτέλεσμα του τεστ που είχε κάνει με δική της πρωτοβουλία σε ιδιωτικό κέντρο! Αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνα και ανεύθυνα είναι όλα αυτά και μάλιστα σε καιρό πανδημίας;» διερωτάται.

Το μαυρισμένο χέρι της συζύγου του, για το οποίο το νοσοκομείο ΔΕΝ διέθετε αλουμινόνερο και το αγόρασε ο ίδιος από το φαρμακείο

Επιστολή

Οταν η αγαπημένη του σύζυγος έφυγε από τη ζωή, ο κ. Τσουμάνης αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του νοσοκομείου προκειμένου, όπως λέει, να μη βιώσει κανείς άλλος το ίδιο αναξιοπρεπές τέλος με εκείνη.

«Την Παρασκευή 15-1, στο δωμάτιο 402 της Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ, στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, Ρομά ασθενής με σοβαρό πρόβλημα πνευμονίας αρνήθηκε να νοσηλευτεί, υπέγραψε και έφυγε λέγοντας ότι, αν είναι να πεθάνει, είναι καλλίτερα να πεθάνει στην παράγκα της, παρά στο κατ’ επίφαση Νοσοκομείο σας. Αν και η κατάσταση της υγείας της συζύγου μου ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη, προτιμώντας να πεθάνει με αξιοπρέπεια κάπου αλλού παρά από νοσοκομειακές λοιμώξεις, ζήτησα να υπογράψω και να φύγουμε. Δυστυχώς δεν πρόφτασα, γιατί σε λίγες ώρες ήρθε το μοιραίο σε ένα περιβάλλον αναξιοπρεπές» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του και κατέληγε: «Ευτυχώς, η σύζυγός μου έφυγε νωρίς! Ας σώσουμε τους άλλους απελπισμένους…

Χωρίς εκτίμηση, στη διοίκηση του Νοσοκομείου, που διαβάζει αυτή την κραυγή μου, καθισμένος (η) στην αναπαυτική πολυθρόνα του (της)».

Επικοινωνία

Όπως λέει, η διοικήτρια του νοσοκομείου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του μετά την επιστολή αρκέστηκε να του απαντήσει πως θα έπρεπε να πάρει απευθείας την… ίδια τηλέφωνο, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες νοσηλείας της συζύγου του!

«Δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι δεν ζητούσα προσωπική χάρη, καθότι η γυναίκα μου είχε ξεψυχήσει. Αδυνατούσε να καταλάβει πως το πρόβλημα ήταν ο τρόπος λειτουργίας του νοσοκομείου» καταλήγει με πικρία.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα