Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Εμπόλεμη ζώνη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Σμύρνης- Σοβαρά τραυματισμένος άνδρας της Ομάδας ΔΡΑΣΗ

Συγκρούσεις νεαρών με αστυνομικές δυνάμεις σημάδεψαν τη συγκέντρωση χθες το απόγευμα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία, δύο ημέρες έπειτα από το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό πολίτη μέρα μεσημέρι και τις καταγγελίες για αυθαίρετη συμπεριφορά εκ μέρους ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Με το σύνθημα «Πονάω», άνθρωποι κάθε ηλικίας, απλοί πολίτες, συνελεύσεις κατοίκων της Νέας Σμύρνης και των γύρω περιοχών, φοιτητικοί σύλλογοι, οργανώσεις, συλλογικότητες, στελέχη δημοτικών παρατάξεων, συνδικάτων και εργατικών σωματείων και μέλη του ΠΑΜΕ έδωσαν το «παρών», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα. Περιφερειακά της πλατείας παρατάχθηκαν κλούβες της Αστυνομίας και δύο «αύρες».

Ωστόσο, μόλις λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η πορεία, άρχισαν συγκρούσεις μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, στην οδό Πλαστήρα, όπου ξέσπασαν δύο πυρκαγιές. Η περιοχή μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη, καθώς ομάδες νεαρών που είχαν παρεισφρήσει στην πορεία άρχισαν να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, πέτρες, μπετόβεργες, λοστούς, ακόμη και μάρμαρα που ξήλωσαν από τα πεζοδρόμια. Οι αστυνομικοί απάντησαν αμέσως με χημικά και κρότου-λάμψης, ενώ οι «αύρες» άρχισαν να εκτοξεύουν νερό για να διαλύσουν το πλήθος.

Από τη μηχανή

Φωτιές σε κάδους στους δρόμους της Νέας Σμύρνης

H κινητοποίηση κατά της βίας αμαυρώθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, στον οποίο επιτέθηκαν περίπου 50 κουκουλοφόροι. Οι τελευταίοι κατάφεραν να τον ρίξουν από τη μηχανή του και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν βάναυσα χτυπώντας τον στο κεφάλι με απίστευτη μανία, με πέτρες, λοστούς και καδρόνια! Ο άγριος ξυλοδαρμός σταμάτησε μόνο όταν ο αστυνομικός έπεσε λιπόθυμος στο οδόστρωμα.

Ο αστυνομικός στο έδαφος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Αμέσως συνάδελφοί του προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι, λόγω των επεισοδίων, και δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο όπου κειτόταν ο τραυματίας, λίγα μέτρα από τη λεωφόρο Συγγρού, στην είσοδο της Νέας Σμύρνης. Τελικά, λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός είναι ηλικίας 24 ετών με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και είχε μπει πρόσφατα στην ΕΛ.ΑΣ. Σε ολόκληρη την περιοχή άρχισαν έρευνες, καθώς, πριν οι δράστες εγκαταλείψουν αιμόφυρτο τον αστυνομικό, απέσπασαν όλο τον εξοπλισμό του! Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη ως αργά τη νύχτα στη Νέα Σμύρνη, με σφοδρές οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και νεαρών, ενώ από τη μανία των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν αρκετά αυτοκίνητα κατοίκων της περιοχής, στα οποία προκλήθηκαν φθορές.

Πριν από τη συγκέντρωση, κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν από αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότοφ και μπετόβεργες. Μέχρι αργά χθες το βράδυ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί τραυματισμένοι τουλάχιστον δύο ακόμα αστυνομικοί.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα