O Δημήτρης Ανθης μιλάει για τον άφαντο αδελφό του: «Ο Στάθης βίωνε ρατσισμό»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Ανθη, που ζει και εργάζεται στην Αγγλία και τα ίχνη του έχουν χαθεί από τις 8 Μαρτίου.

Ο αδελφός του Δημήτρης Ανθης έκανε γνωστό ότι ο αγνοούμενος βίωνε ρατσιστικές συμπεριφορές στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. «Εμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα, στον χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κάμερα εν αγνοία του» δήλωσε.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Ανθης έδωσε νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του αδερφού του, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν και άλλες πληροφορίες. «Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτι με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δύο διαφορετικές εκδοχές» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του αδελφού του έγινε φραγή στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του.

«Τελευταία μιλούσαμε περισσότερο με τον αδελφό μου. Ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Μου είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του για τη δουλειά του. Είχαμε συζητήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα θα τον έβρισκαν» είπε ο Δημήτρης Ανθης.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ο αδερφός του Στάθη είχε αναφέρει ότι για κάποιον άγνωστο λόγο άργησαν να ενημερωθούν για την εξαφάνισή του τόσο οι Αρχές όσο και η οικογένειά του. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τούς είπαν ότι τον περίμεναν να επιστρέψει και δεν θεώρησαν ότι διέτρεχε κάποιο κίνδυνο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...