Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Η φωτογραφία μέσα από την τράπεζα που «καίει» τον σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της κρυψώνας με τα κλοπιμαία από το «χρυσό» ριφιφί στην τράπεζα του Νέου Ψυχικού και τη σύλληψη τυχόν συνεργών του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον ανακριτή την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν τον «χαμένο θησαυρό», η αξία του οποίου υπολογίζεται σε περίπου 5.000.000 ευρώ, έχουν μπει τουλάχιστον πέντε άτομα, κάποια εκ των οποίων προέρχονται από το στενό περιβάλλον του επί σειρά ετών συζύγου της «εθνικής μας μανικιουρίστα» Τέτας Καμπουρέλη.

Ανάμεσά τους είναι μια 50χρονη φίλη του 58χρονου επιχειρηματία, ο λογιστής του και ένας πολύ γνωστός κοσμηματοπώλης της Αθήνας, από το ένα κατάστημα του οποίου, στο Σύνταγμα, κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με τα ρολόγια που εξαφανίστηκαν από τις λεηλατημένες θυρίδες του Νέου Ψυχικού. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει έρευνες στα σπίτια και σε άλλους χώρους και των τριών, ενώ κλήθηκαν και έδωσαν καταθέσεις ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών για τον εντοπισμό του κλεμμένου θησαυρού ανεκτίμητης αξίας.

Την πεντάδα με τα πρόσωπα που ερευνώνται από την Αστυνομία συμπληρώνουν, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η «Espresso», πασίγνωστος bon viveur, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές ως κλεπταποδόχος, και ο Μπανγκλαντεσιανός πρόεδρος «φάντασμα» του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος, όσο και αν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει εξηγήσεις. Παράλληλα με τις έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, παρέδωσαν στις Αρχές όλες τις λίστες με τα κλεμμένα αντικείμενα, προκειμένου να σταλούν στην Interpol και, εν συνεχεία, να αναζητηθεί η «χρυσή» λεία και στα υπόγεια κανάλια των κλεπταποδόχων του εξωτερικού. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του 58χρονου, ψάχνοντας τα κοινωνικά του δίκτυα και τις εφαρμογές δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να βρουν ίχνη που σχετίζονται με την παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων.

Στο μεταξύ, τον 58χρονο επιχειρηματία και θεατρικό παραγωγό «καίει» μια φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. Στο εν λόγω καρέ, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας της τράπεζας στις 21 Οκτωβρίου, διακρίνεται ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη να βγαίνει από το υποκατάστημα της τράπεζας όπου έγινε η διάρρηξη.

Κλοπιμαία

Οπως διακρίνεται στη φωτογραφία, φοράει καπέλο τζόκεϊ, χειρουργική μάσκα, γάντια μιας χρήσεως, ενώ κρατά μία τσάντα, στην οποία, όπως εκτιμούν οι Αρχές, φέρεται ότι έκρυψε κλοπιμαία και στη συνέχεια τα έβγαλε από την τράπεζα. Στην απολογία του στον ανακριτή, πάντως, ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην παραβίαση των θυρίδων.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα» φέρεται ότι ισχυρίστηκε ο 58χρονος. Ωστόσο, το DNA του το οποίο βρέθηκε στο πλαστικό κουτί μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες θεωρήθηκε αδιάσειστο στοιχείο ενοχής και, ως εκ τούτου, κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα