Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Δύο χρόνια ΤΖΟΚΕΡ online με συνολικά κέρδη άνω των 29 εκατ. ευρώ

Εορταστική κλήρωση απόψε με σούπερ προσφορά και 600.000 ευρώ

Δύο χρόνια ζωής συμπλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ online που γιορτάζει απόψε με μια σούπερ προσφορά για όλους τους διαδικτυακούς παίκτες και 600.000 ευρώ για τους μεγάλους νικητές.

Η τρέχουσα προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, όπου οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο TZOKEΡ γίνεται από το σπίτι, εύκολα και γρήγορα, μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. Για να καταθέσετε το δελτίο σας, μπαίνετε στο  tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android), κάνετε εγγραφή και δημιουργείτε λογαριασμό, μέσω του οποίου στη συνέχεια συμπληρώνετε το δελτίο σας.

Οι νικητές και τα κέρδη της διετίας

Το ΤΖΟΚΕΡ, που εισήλθε στο διαδίκτυο το 2019, έχει αναδείξει μέχρι σήμερα επτά online μεγάλους νικητές, οι οποίοι έχουν μοιραστεί συνολικά 19.047.549 ευρώ. Επιπλέον, στις μικρότερες κατηγορίες του παιχνιδιού έχουν βρεθεί 1.683.043 νικητήρια δελτία, τα οποία έχουν κερδίσει συνολικά 10.072.558 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα του ΤΖΟΚΕΡ.

Ραντεβού με την τύχη εν μέσω lockdown

To 2021 έχει αποδειχθεί τυχερό ήδη για τρεις παίκτες που κατάφεραν να πιάσουν το ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου. Εν μέσω lockdown, ο πρώτος online νικητής της χρονιάς αναδείχθηκε στις 5 Ιανουαρίου και κέρδισε 1,6 εκατ. ευρώ. Ο δεύτερος εκατομμυριούχος της χρονιάς βρέθηκε στην κλήρωση της 21ης Μαρτίου. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που σημείωσε και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, κέρδισε συνολικά 2,1 εκατ. ευρώ. Σε 600.000 ευρώ ανήλθαν τα κέρδη για τον τρίτο μεγάλο νικητή του 2021, ο οποίος συμμετείχε διαδικτυακά στην κλήρωση της 30ης Μαρτίου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα