Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Στρατηγική συνεργασία Invel Real Estate, PRODEA Investments και Ομίλου Ιωάννη Παπαλέκα στον ξενοδοχειακό χώρο

Απόκτηση του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας στον ξενοδοχειακό χώρο, η Invel Real Estate, η PRODEA Investments και o κυπριακός όμιλος εταιρειών YODA Group του κου Ιωάννη Παπαλέκα ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης από την PRODEA σε θυγατρική του YODA Group, ποσοστού 45% στην εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited (MHV). H PRODEA Investments διατηρεί ποσοστό 45% και η Invel Real Estate, μέσω θυγατρικής της, ποσοστό 10%.

Η MHV, η οποία κατέχει το 100% των μετοχών της εταιρείας The Cyprus Tourism Development Company Limited, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia στη Λευκωσία Κύπρου, αποτελεί πλέον το κοινό επενδυτικό όχημα των τριών μετόχων στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Οι Invel Real Estate, PRODEA Investments και YODA Group ανακοινώνουν επίσης την πρώτη από κοινού τους επένδυση μέσω της MHV, με την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, ιδιοκτήτριας του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol και του Park Tower που αποτελείται από 20 πολυτελή διαμερίσματα στη Λεμεσό Κύπρου.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol είναι το μοναδικό Luxury Internationally Branded θέρετρο στην Κύπρο.

Είναι οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 100.000 τ.μ. και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των 18 Park Villas  ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες.

Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει πέντε εστιατόρια, δύο μπαρ, 11 αίθουσες συσκέψεων, γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, τρία γήπεδα τένις, αλλά και γυμναστήριο, το κορυφαίο Kalloni Spa, συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ.,  και ένα μοναδικό χώρο για παιδιά έκτασης 3.000 τ.μ.

Ο κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου (φωτό δεξιά), ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος  της Invel Real Estate και Εκτελεστικός Πρόεδρος της PRODEA Investments, δήλωσε: «Xαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόκτηση του πολυτελούς θέρετρου Parklane, η οποία ολοκληρώνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μας στην Κύπρο. Με το Parklane, το Landmark Nicosia και Aphrodite Hills Resort, κατέχουμε πλέον τρεις εμβληματικές και ξεχωριστές μονάδες,  τις οποίες, μέσω επένδυσης επιπρόσθετων κεφαλαίων για περαιτέρω ανάπτυξη,  έχουμε σκοπό να αναδείξουμε σε σημεία αναφοράς όχι μόνο για την Κυπριακή αγορά αλλά και  για ολόκληρη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Η στρατηγική συνεργασία Invel, PRODEA Investments και YODA Group εδραιώνεται και στρέφεται πλέον προς τις αγορές της Μεσογείου, με ιδιαίτερη έμφαση σε Ελλάδα και Ιταλία, όπου μελετάμε συγκεκριμένες επενδύσεις στον τουριστικό χώρο.».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα