Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Θρίλερ χωρίς τέλος: Ο άφαντος αδελφός του Άνθη και το πτώμα στη θάλασσα

Eνα εξαιρετικά άσχημο μαντάτο επιφύλασσε η «Τρίτη και 13» στους συγγενείς του αγνοούμενου Στάθη Ανθη, καθώς αυτήν την ημέρα, που για πολλούς θεωρείται «καταραμένη», εντοπίστηκε ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα κοντά στην περιοχή όπου ζούσε και εργαζόταν ο 33χρονος, στο Bigbury-on-Sea του Ντέβον της Αγγλίας!

Το πτώμα, το οποίο πιθανότατα βρισκόταν αρκετές μέρες μέσα στο νερό καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε στις 5 το απόγευμα της Τρίτης από την ακτοφυλακή του Falmouth στη θαλάσσια περιοχή του Bigbury Bay. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες του RNLI που ανέσυραν το πτώμα από τη θάλασσα, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. «Χθες (σ.σ.: Τρίτη) περίπου στις 17.00, η ακτοφυλακή του Falmouth επικοινώνησε με την αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Ανθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί» έγραψε η αστυνομία του Kingsbridge στο facebook.

Υστερα από αυτό, ο Δημήτρης Ανθης, ο οποίος βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 29 Μαρτίου για να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού του αδελφού του, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Islington και έδωσε δείγμα DNA, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον αγνοούμενο σερβιτόρο.

Στην αστυνομία

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο άλλος αδελφός του Στάθη, Γιώργος, ζήτησε από τον οδοντίατρο να του στείλει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του για τον 33χρονο, προκειμένου να τα παραδώσει στην αστυνομία. Οι βρετανικές Αρχές θεωρούν ότι στην οδοντοστοιχία, η οποία βρέθηκε άθικτη, κρύβονται πιθανότατα οι απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα του πτώματος.

«Είμαι καταρρακωμένος. Εδωσα δείγμα DNA σήμερα το πρωί (σ.σ.: χθες) στο αστυνομικό τμήμα του Islington για να δω αν ταιριάζει με το σώμα που έχει βρεθεί. Μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστούν ως και 10 ημέρες για τα αποτελέσματα» ανέφερε συντετριμμένος ο Δημήτρης Ανθης και πρόσθεσε:

«Από τότε που τελείωσε η καραντίνα έχω κάνει έρευνα. Εχω πάει στο νησί και μίλησα με τον διευθυντή του ξενοδοχείου και την αστυνομία. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ένα από τα μέλη του προσωπικού τον είδε τελευταία τη Δευτέρα το πρωί της 8ης Μαρτίου, περίπου στις 4.30, να βγαίνει από ένα παράθυρο στο ισόγειο όπου ζούσε και δεν ξέρει γιατί εξαφανίστηκε έτσι. Μου είπαν πριν ότι είχε πάει στο Πλίμουθ για το Σαββατοκύριακο με έναν φίλο που τον έφερε πίσω στο νησί στις 4 το πρωί. Γιατί επέστρεψε εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω. Δεν έχω τις απαντήσεις».

Ο 38χρονος σεφ είχε μιλήσει με τον αδελφό του τρεις ημέρες πριν από την εξαφάνισή του. «Ηταν εντάξει, αλλά είπε ότι ήταν λίγο αγχωμένος για την καραντίνα και μου είχε πει ότι ζοριζόταν. Του είπα ότι βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αν έκρυβε κάτι από εμένα ή την οικογένειά μου, δεν το ξέρω» κατέληξε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα