Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Δημήτρης Γιώτης: Τιμά τη μνήμη του Γιώργου Τσοπάνη – Θα ερμηνεύσει τραγούδι...

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη οποίος σε στίχους του αείμνηστου Γιώργου Τσοπάνη, ο οποίος, δυστυχώς, έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πριν από τρία χρόνια!

Η ώρα του εισαγγελέα για τον Φουρθιώτη

Ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς η μία από τις τρεις έρευνες των εισαγγελικών Αρχών ως προς τον Μένιο Φουρθιώτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να κληθεί ο παρουσιαστής για να δώσει ανωμοτί κατάθεση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ν. Στεφανάτος, που χειρίζεται την έρευνα, έχει αποστείλει ερωτήματα σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία, με σκοπό να εξακριβώσει σε ποιες από αυτές ο Φουρθιώτης είχε κάνει αιτήσεις διαπίστευσης, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, η οποία είναι πλαστή, σύμφωνα με την Ενωση.

Οι απαντήσεις έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στο γραφείο του εισαγγελέα, ενώ αναμένονται άμεσα, μεταξύ άλλων, και τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με στόχο να λάβει διαπίστευση για να εισέρχεται ως δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ στο Κοινοβούλιο, αν και τελικά η αίτησή του απορρίφθηκε.

Στόχος των εισαγγελικών Αρχών είναι να εξακριβωθεί αν πρόκειται για μία πράξη που τελέστηκε μία φορά ή αν είχε εξακολουθητικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως όλα θα «τρέξουν» σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα στις επόμενες ημέρες ο παρουσιαστής θα κληθεί να απαντήσει στις καταγγελίες για τη χρήση πλαστής ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ.

Εκβίαση

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η διενέργεια των άλλων δύο προκαταρκτικών εξετάσεων από τη Δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον παρουσιαστή και το πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Σε ό,τι αφορά την έρευνα για τα αδικήματα της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απόπειρας εκβίασης, που σχετίζεται με την είσοδο του Μένιου Φουρθιώτη στο γραφείο του τότε υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Χάιδω Ζούγρη έχει διαβιβάσει τη δικογραφία στη Δίωξη Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ., η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προτού την επιστρέψει στην εισαγγελική λειτουργό.

Βέβαια, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν βρίσκει… ησυχία, αφού γύρω στις 10:30 τη νύχτα της Παρασκευής κάλεσε την Αμεση Δράση και κατήγγειλε ότι η σκοπιά έξω από το σπίτι του, στα βόρεια προάστια, δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστο άτομο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μονοκατοικία του παρουσιαστή στον Διόνυσο βρήκαν πολλούς κάλυκες από πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ. Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο άγνωστος δράστης να πυροβολεί έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη.

Θα επιστρέψει 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεπαρουσιαστής θα κληθεί να επιστρέψει στον Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) χρηματικό ποσό που φτάνει έως και τα 50.000 ευρώ, για τους «χρυσούς μισθούς» των 60.000 ευρώ τον μήνα που είχε δηλώσει ψευδώς ότι έπαιρνε, προκειμένου να επωφεληθεί του προγράμματος «Συν-εργασία» και στη συνέχεια να αποσπάσει τεράστια ποσά από την κρατική επιχορήγηση.

Οπως έγινε γνωστό, η εταιρία στην οποία ανήκει ο Μένιος Φουρθιώτης θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που απαιτούνται, διότι ο ΕΔΟΕΑΠ επιβάλλει εισφορά σε όλο το ποσό που δηλώνεται ως μισθός και όχι επί ενός ορίου, όπως γίνεται στον ΕΦΚΑ, ο οποίος αναγνωρίζει ως ανώτατο ποσό τα 6.500 ευρώ. Παράλληλα, ο Μένιος Φουρθιώτης θα κληθεί να καλύψει από την… τσέπη του τα έξοδα της πρόσφατης νοσηλείας του σε ιδιωτική κλινική, με δεδομένο το γεγονός ότι οι αρμόδιοι ελεγκτές του ΕΔΟΕΑΠ δεν τα δικαιολόγησαν, αλλά τα απέρριψαν κατευθείαν.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση...

Τσιμτσιλή: «Στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή» – Μεσσαροπούλου: «Γιατί δεν το λες;»

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο ο Αντώνης Λουδάρος και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμπαρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κλασική «χαζογιαγιά» η γνωστή ηθοποιός – «Ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά αυτό τον άγγελο τα Χριστούγεννα»

Η 67χρονη ανυπομονεί να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα εγγόνια της. Δημοσίευσε φωτογραφία με το μικρότερο εγγόνι και έγραψε:




Μποζουκια Αθηνα