Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Αυτός είναι ο Πακιστανός «σάτυρος με το τζόκεϊ» που ορμούσε σε ανήλικες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, με απόφαση του εισαγγελέα, τα στοιχεία του 34χρονου Πακιστανού δράκου, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών, και μάλιστα ανηλίκων, στην περιοχή των νότιων προαστίων.

Πρόκειται για τον Imran Khan του Muhammad Abbas και της Kausar, που γεννήθηκε στο Πακιστάν. Ο 34χρονος είναι αντιμέτωπος με κακουργήματα που αφορούν ξεχωριστές υποθέσεις απόπειρας βιασμού σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στη Βούλα και στη Βουλιαγμένη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ο 34χρονος «σάτυρος με το τζόκεϊ» έστηνε καρτέρι σε ανήλικες, αλλά και σε μεγαλύτερες γυναίκες στα νότια προάστια, κυρίως τις βραδινές ώρες. Στην αρχή πλησίαζε τα θύματά του με διάφορες αφορμές και προσπαθούσε να πιάσει συζήτηση, δήθεν για να ζητήσει πληροφορίες για κάτι, με απώτερο σκοπό να τα ακινητοποιήσει και να τα βιάσει. Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγγελίες, εκ των τεσσάρων επιθέσεων οι δύο έγιναν εναντίον ανήλικων κοριτσιών.

Η τελευταία επίθεση ήταν σε βάρος μιας 22χρονης, η οποία κατάφερε να τραβήξει τον αλλοδαπό βίντεο και να ανεβάσει το υλικό στα social media, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να καταφέρει να φθάσει στα ίχνη του.

Ανενόχλητος

Ο σάτυρος συνελήφθη τελικά πριν από λίγες ημέρες στο Περιστέρι, την ώρα που έπινε ανενόχλητος τον καφέ του και έκανε αναρτήσεις στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σύλληψη έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των επιθέσεων.

Οπως αποδείχθηκε, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε απασχολήσει και πριν από περίπου έναν χρόνο, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μίας γυναίκας στο Περιστέρι. Ακόμη το καλοκαίρι του 2020 είχε συλληφθεί για παραβιάσεις αυτοκινήτων στα νότια προάστια.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».