Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Η καλύτερη εταιρεία Digital Marketing σύμφωνα με τα Google ratings είναι η DMSS του καθηγητή Μιχάλη Μπότα

Δικαίως έχει την κορώνα στο σήμα της η Εταιρεία Digital Marketing DMSS του καθηγητή Μιχάλη Μπότα καθώς και για την σεζόν 2020-2021 είναι πρώτη σε βαθμολογία και κριτικές σύμφωνα με την Google.

Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά καθώς η DMSS είχε την σχετική πρωτιά και και την σεζόν 2019-2020.

Το 2021 οι άνθρωποι που έγραψαν για την εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας με την διαφημιστική εταιρεία που κατέχει την απόλυτη εξειδίκευση στο Digital Marketing τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο έγιναν 139.

Οι τομείς που εξειδικεύεται ο καθηγητής digital marketing Μιχάλης Μποτας είναι το ιατρικό μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ δικηγορικού γραφείου, αλλά και η προώθηση eshop που είναι η αιχμή του δόρατος κάθε επιτυχημένου Digital marketer.

Ο Μιχάλης Μπότας είναι ο νεότερος Καθηγητής Digital Marketing στην Ελλάδα. Ασχολήθηκε ενεργά με την Ψηφιακή Διαφήμιση σε ηλικία μόλις 23 ετών, αναπτύσσοντας κορυφαίες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, πολιτικά πρόσωπα, κόμματα, αλλά και ανθρώπους της Showbiz.

Θεωρείται από πολλούς συναδέλφους του ο κορυφαίος στο SEO (search engine optimisation) στην Ελλάδα αρθρογραφώντας για τις τεχνικές SEO από το 2012.

Το 2014 ήταν επικεφαλής Digital Marketing στο Project Πρόμαχος, στην ταινία για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα όπου έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης με πολύ σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες να παίρνουν θέση υπέρ της Ελλάδας!

To 2015 βραβεύτηκε ως Digital Marketing Specialist στην Washington DC ανάμεσα σε 67 υποψηφιότητες με το βραβείο ”Digital Player 2015”.

Από το 2016 (28 ετών) Διδάσκει Digital & Social Media marketing και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Το 2018 εκπαιδεύτηκε στο τμήμα Local Digital Marketing, στο IT PARIS CENTRE (IPC-F) αποκτώντας μεγάλη εξειδίκευση στο Google my Business,  στις κριτικές Google, στο γιατί παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην επιλογή ενός σωστού επαγγελματία, αλλα και πως ενας Digital Marketing Specialist μπορεί να τις αξιοποιήσει.

Είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που έχει διδαχθεί Digital Marketing στην Washington DC (E.I.O.M.)

Ο Μιχάλης Μπότας είναι εξειδικευμένος στην αξιοποίηση του Microtargeting και του Remarketing όχι μόνο ως μέσο αλίευσης δυνητικών πελατών, αλλά και ως μέσο αναβάθμισης και σταθεροποίησης του Brand name κάθε επιχείρησης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα