Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Ξύλο μεταξύ δύο κροίσων για την Κερ!

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ πλήρωσε 167.000 ευρώ για να πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα των φωτογραφιών και το βίντεο με τον άγριο καβγά των Τζέιμς Πάρκερ και Ντέιβιντ Γκίντζελ

Βούκινο διεθνώς έσπευσε να κάνει ο Ρούπερτ Μέρντοχ τους δύο Αυστραλούς επιχειρηματίες που πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια της Μιράντα Κερ. Ο μεγιστάνας του Τύπου δεν έχασε την ευκαιρία του «πρωτοσέλιδου» και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τζέιμς Πάκερ και τον Ντέιβιντ Γκίντζελ.

Εδωσε 250.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 167.000 ευρώ, για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών και του σχετικού βίντεο που έδειχναν τους δύο άντρες να χτυπιούνται και να αποχωρούν από τον καβγά ο ένας με σπασμένο δόντι και ο άλλος με μαυρισμένο μάτι.

Το περιστατικό, για το οποίο οι αυστραλιανές Αρχές έχουν ξεκινήσει σχετική έρευνα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού εκτυλίχθηκε στους δρόμους της πιο φημισμένης παραλίας του Σίδνεϊ, στο Μπόντι Μπιτς. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο 46χρονος Τζέιμς Πάκερ, ένας από τους πλουσιότερους Αυστραλούς με δικά του καζίνα στην Αυστραλία και την Ασία, και ο Ντέιβιντ Γκίντζελ, κουμπάρος του και συνάμα ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου 9. Οι δύο άντρες «τα έσπασαν» μετά το διαζύγιο του Πάκερ από τη σύζυγό του Ερικα, τους οποίους είχε παντρέψει ο Γκίντζελ. Και το γεγονός ότι ο Πάκερ δεν έχασε χρόνο και άρχισε να βγαίνει με την επίσης φρεσκοχωρισμένη Αυστραλή καλλονή Μιράντα Κερ έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Τροφή στους παπαράτσι

Ο τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε την περασμένη Κυριακή, όταν ο Πάκερ επιστρέφοντας στην Αυστραλία από ταξίδι, διαπίστωσε έκπληκτος ότι έξω από την κατοικία του στο Μπόντι Μπιτς είχε παρκάρει ένα βαν του καναλιού 9, προφανώς για να καταγράψει αποκλειστικά πλάνα από τυχόν συνάντησή του με τη Μιράντα Κερ. Αμέσως έστειλε γραπτό μήνυμα στον κουμπάρο του για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Ο Γκίντζελ, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, αποφάσισε να τον επισκεφτεί για να συζητήσουν από κοντά το θέμα… Τελικά η συζήτηση δεν διεξήχθη και τόσο πολιτισμένα, αφού οι δύο άντρες βρέθηκαν να κυλιούνται στο έδαφος και να ανταλλάσσουν μπουνιές. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι παπαράτσι δεν έχασαν ευκαιρία να απαθανατίσουν το συμβάν και ο Αυστραλός μεγιστάνας του Τύπου έσπευσε να τους κάνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή έντυπά του.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα