Φρικτός θάνατος για 18 μηνών αγγελούδι που έπεσε σε φρεάτιο

Θρηνεί η τοπική κοινωνία των Νέων Μαλγάρων, στη δυτική Θεσσαλονίκη, για τον τραγικό χαμό ενός νηπίου μόλις 18 μηνών που βρήκε φρικτό θάνατο χθες το μεσημέρι, όταν έπεσε σε φρεάτιο, από το οποίο ανασύρθηκε ξέπνοο.

Oπως έγινε γνωστό, η μητέρα του αγοριού το είχε αφήσει στον παππού και στη γιαγιά για να το προσέχουν όσο θα έλειπε. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, το παιδί διέφυγε της προσοχής τους και βγήκε έξω από το σπίτι, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον γείτονα ή περαστικό.

Oταν οι παππούδες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι έλειπε έψαξαν όλο το σπίτι και στη συνέχεια βγήκαν έντρομοι στη γειτονιά αναζητώντας το, με την ελπίδα ότι δεν θα είχε πάει μακριά, ωστόσο ήταν άφαντο.

Ερευνα

Αμέσως ενημέρωσαν τη μητέρα του, που με τη σειρά της ειδοποίησε αναστατωμένη το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μαλγάρων. Οι άνδρες του Τμήματος έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή, όπου έφτασαν και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 υπαλλήλους, με σκοπό να συνδράμουν στις έρευνες.

Δυστυχώς, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης, επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο οι φόβοι όλων, αφού το 18μηνο αγγελούδι εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες σε ένα φρεάτιο κοντά στο σπίτι της οικογένειας και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο, όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...