Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ένοχος ο δάσκαλος της Ερέτριας – 12 χρόνια φυλάκιση για την αποπλάνηση 14χρονης

Στη φυλακή ο σάτυρος δάσκαλος

Ενοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση μιας 14χρονης στην Ερέτρια, το καλοκαίρι του 2020, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας που φοιτούσε στην τρίτη τάξη του γυμνασίου.

Στο δικαστήριο, που έγινε στη Χαλκίδα, μαθήτριες κατέθεσαν υπέρ του δασκάλου (!), ο οποίος τόνισε στην απολογία του πως ουδέποτε υπήρχε αποπλάνηση εις βάρος της 15χρονης -σήμερα- μαθήτριας, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Ο εκπαιδευτικός υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του ισχυριζόμενος ότι προσπάθησε να μην έχει καμία σχέση μαζί της, κάτι που φαίνεται και από την ανταλλαγή μηνυμάτων τους στα social media, όπως επισήμανε.

Παρ’ όλα αυτά, όσα κατέθεσε στην απολογία του ο 52χρονος φαίνεται πως δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε να τον κρίνει ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Και ενώ η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών, η πρόεδρος αύξησε την ποινή σε φυλάκιση 12 ετών.

Ασκησε έφεση

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Στο πλευρό του δασκάλου βρίσκονταν συγγενείς και η σύντροφός του, οι οποίοι έκαναν λόγο για άδικη απόφαση. Από την άλλη, η πολιτική αγωγή και οι συγγενείς της μαθήτριας επέμειναν ότι τα αδικήματα έχουν τελεστεί σε βάρος της ανήλικης και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του 52χρονου.

Το περιστατικό είχε σοκάρει την Εύβοια πέρυσι τον Ιούλιο, όταν είχε περάσει το κατώφλι του γραφείου της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας μια γυναίκα η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση της μαθήτριας με τον δάσκαλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συλλέξει η Ασφάλεια, ο 52χρονος φέρεται ότι είχε χρόνια ερωτικό δεσμό με την ανήλικη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα