Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Λαμπραντόρ-πιλότος με πτήσεις 50.000 μιλίων!

Η τριών ετών Κάλι πετάει με το εξαθέσιο Τσέσνα του αφεντικού της.

Ιπτάμενο και μάλιστα με κάρτα πληρώματος είναι σοκολατί λαμπραντόρ που έχει γυρίσει όλη τη Βρετανία με το εξαθέσιο Τσέσνα του αφεντικού του!

Η τριών ετών Κάλι, που πετάει με τον 50χρονο Γκράχαμ Μάουντφορντ, μπορεί πια να περνάει στις περιοχές των αεροδρομίων όπου η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στα πληρώματα, αφού έγινε ο πρώτος σκύλος στη Βρετανία που είναι αναγνωρισμένος από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Αεροσκαφών και Πιλότων. Το κατοικίδιο, που ανεβαίνει κυριολεκτικά στα ουράνια, έχει διανύσει πάνω από 50.000 μίλια (80.467 χλμ.), έχει τα δικά του αεροπορικά γυαλιά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι δεμένο με ειδικό προστατευτικό δίχτυ και μετά την προσγείωση επιβραβεύεται με ένα λουκάνικο.

Το αφεντικό της, που είναι πιλότος εδώ και 13 χρόνια, πήρε πρώτη φορά μαζί του σε πτήση την Κάλι όταν ήταν μόλις τριών μηνών κουτάβι. Τώρα πια μπαίνει μέσα στο αεροσκάφος, που είναι Cessna 210 Centurion, πολύ χαρούμενη, έτοιμη για νέα ταξίδια. «Συνήθιζα να κάνω πτήσεις με φίλους, αλλά όταν αποκτήσαμε την Κάλι, πριν από τρία χρόνια, σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να την έπαιρνα μαζί μου. Αγόρασα μικρά προστατευτικά αυτιών και κάναμε δοκιμαστικές διαδρομές με το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο για να σιγουρευτώ ότι το άντεχε. Ολα πήγαν καλά και κάναμε μια πτήση μικρής διάρκειας, κατά την οποία έδειχνε αρκετά χαρούμενη» εξηγεί ο Μάουντφορντ.

Τώρα οι δύο… συγκυβερνήτες πετάνε κάθε σαββατοκύριακο και κάνουν εκδρομές σε παραλίες, όπου η Κάλι απολαμβάνει να τρέχει στην άμμο παίζοντας με το λουκάνικό της. «Τώρα πια δείχνω εκτός από τη δική μου κάρτα και τη δική της κάρτα κάθε φορά που προσγειωνόμαστε σ’ ένα αεροδρόμιο και προκαλούμε έτσι διασκέδαση στους υπευθύνους ασφαλείας» καταλήγει ο φιλόζωος πιλότος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα