Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Η σκουρόχρωμη BMW και η διαδρομή τις κρίσιμες ώρες

Η «μπέμπα» των τεράτων στη μεζονέτα της φρίκης

Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφορικά με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ενισχύεται η πιθανότητα το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες να έχει καταγραφεί σε κάμερα!

Όπως προκύπτει από την επεξεργασία εικόνων από κάμερες ασφαλείας και βίντεο που έφτασαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», το ύποπτο όχημα που κινήθηκε στην περιοχή τη νύχτα της δολοφονίας της νεαρής μητέρας φέρεται ότι είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Οπως είπε στην εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη, αυτό προέκυψε από την επεξεργασία του υλικού, με την καθοριστική συμβολή του υποστρατήγου εν αποστρατεία Γιάννη Κατσιαμάκα, που φιλοξένησε το «Τούνελ». Μάλιστα, ο έμπειρος αξιωματικός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους, επειδή είναι αξιόπιστο και αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, αλλά έχει και προσιτή τιμή στις αγορές της Ευρώπης.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει από τις πρώτες ημέρες του φονικού υλικό από κάμερες ασφαλείας με αυτοκίνητα που κινήθηκαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες. Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με το «Τούνελ», προκειμένου να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο που δεν έχει ταυτοποιηθεί είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση προς την Αγία Παρασκευή. Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της Καρολάιν προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, μετά την ανείπωτη αυτή τραγωδία. Αρχικά είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση της Αγγελικής Νικολούλη να συναντηθούν και να μιλήσουν για εκείνη την εφιαλτική νύχτα της Τρίτης 11 Μαΐου, η οποία έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. Ωστόσο, άλλαξε γνώμη, υπό τον φόβο ότι τα λεγόμενά του θα προκαλέσουν ζημιά στις έρευνες για την υπόθεση.

«Υπόσχομαι να σας πω τα πάντα, με ηρεμία, όταν τους πιάσουν. Και, πιστέψτε με, θα έχουμε να πούμε πολλά» ανέφερε.

Τα μόνα που κάνει τις τελευταίες ημέρες ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της Πολιτικής Αεροπορίας είναι να προσέχει τη μονάκριβη κόρη του, η οποία είναι μόλις 11 μηνών, και να παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών για την ταυτοποίηση των ανθρώπων που πήραν τη ζωή της αγαπημένης του.

«Αυτές τις ημέρες έχω τη μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο…» τόνισε και σχολίασε όσα διακινούνται στα κοινωνικά δίκτυα. «Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα» είπε.

Παράλληλα, ο νεαρός πιλότος ελικοπτέρων της Πολιτικής αεροπορίας αναφέρθηκε και στη ληστεία «καρμπόν» στο σπίτι του εκπαιδευτή του, που αποκάλυψε το «Τούνελ». «Μακάρι, να βγει κάτι και από την έρευνά σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς» είπε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα