Το μουσικό χάπι για την… κρίση!

Το «Voice» με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και ο τελικός της Eurovision κέρδισαν τον κόσμο

Είναι επίσημο! Τα μουσικά talent shows αλλά και ο αμφιλεγόμενος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision αγαπιούνται από το ελληνικό κοινό και δη το τηλεοπτικό, γι’ αυτό και… κερνάει τα δύο events με υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του «Voice» το ποσοστό έφτασε ακόμη και το 70,3%, όταν ο Γιώργος Λιάγκας έπαιζε με τα… νεύρα των τηλεθεατών που περίμεναν την ανακοίνωση της νικήτριας. Αν και τα social media πήραν «φωτιά» υπέρ της Αρετής Κοσμίδου, η Μαρία Ελενα Κυριάκου -και η coach της Δέσποινα Βανδή- ήταν εκείνη που σήκωσε την… κούπα.

Η εμφάνιση του παρουσιαστή στο πιάνο κράτησε «αναμμένο» το ενδιαφέρον, ενώ η σύμπραξη Στέφανου Κορκολή και Αντώνη Ρέμου on stage γύρισε τους τηλεθεατές πίσω στα παλιά, με τις μεγάλες επιτυχίες του μουσικού. Πάντως, πάρα το γεγονός ότι η εκπομπή «τράβηξε» πολύ χρονικά, αλλά και τις διαδικτυακές γκρίνιες περί αυτού, κανείς δεν κουνήθηκε από τη θέση του πριν μάθει ποια κοπέλα θα πάρει τον τίτλο της πρώτης «Φωνής» της Ελλάδας. Αυτά είδαν και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ, που έσπευσαν να ανακοινώσουν τον δεύτερο κύκλο του show αλλά και το αντίστοιχο για παιδιά.

Πάμε τώρα στη Eurovision. Η ΝΕΡΙΤ ευελπιστούσε πως ο τελικός του 59ου διαγωνισμού που έγινε στην Κοπεγχάγη της Δανίας θα αποτελούσε πόσο έλξης για το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου. Και πολύ καλά έκανε. Από τις «χαμηλές πτήσεις» που σημείωσαν οι δύο ημιτελικοί (έγιναν Τρίτη και Πέμπτη), ο μεγάλος τελικός αλλά και και το ενδιαφέρον για την πορεία τόσο των «δικών μας» Freaky Fortune & Risky Kidd αλλά και της «τραγουδίστριας με το μούσι» Conchita Wurst από την Αυστρία έστειλαν τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη.

Στο σύνολο το κοντέρ έγραψε 56,3% αποδεικνύοντας άλλη μία φορά πως μπορεί η Eurovision να χαρακτηρίζεται… πανηγυράκι, έχει αγκαλιαστεί ωστόσο από τον κόσμο που λατρεύει να σχολιάζει -θετικά ή αρνητικά- τις υποψηφιότητες. Αλλωστε το γνωρίζουμε, δεν πρόκειται για διαγωνισμό όπερας, αλλά για μια διοργάνωση στην οποία ακόμη και το κιτς έχει τη δική του θέση.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρέθηκε νεκρός ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή που αγνοούνταν

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση του Άκη Αξιώτη. Ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή βρέθηκε νεκρός.

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Σφαγή στο σόι της Αλίκης – Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην Espresso

Η σκιά μιας βαθιάς οικογενειακής ρήξης φαίνεται πως πέφτει βαριά πάνω από τα φιλόδοξα σχέδια του Αντώνη και του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη για τη μεγάλη αφιερωματική συναυλία που σχεδιάζουν προς τιμήν της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο που μόνο «οικογενειακό» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Τούνη μήνυσε τον Κατμετζόγλου για κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με...

Γνωστή τραγουδίστρια νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Η τραγουδίστρια έκανε νυχτερινή έξοδο συνοδευόμενη από τον αδελφό της και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δώρα στο μαιευτήριο που μας έδειξε

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει τις πρώτες της στιγμές ως...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα