Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Έσφαξε συγκρατούμενό του ο Γεωργιανός φονιάς του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Γεννημένος φονιάς»

«Γεννημένος δολοφόνος» φαίνεται πως είναι ο Νταβίντ Μουρτινέλι, ο Γεωργιανός που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές! Ενώ του απέμεναν μόλις δύο χρόνια για να αποφυλακιστεί, προκάλεσε τον θάνατο ενός ομοεθνούς του, με τον οποίο συνεπλάκη στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1», στην Αγιά Χανίων, και του κάρφωσε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι στην καρδιά!

Οι λόγοι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και ερευνώνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε ο 43χρονος Μουρτινέλι που τραυμάτισε θανάσιμα με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι τον αλλοδαπό συγκρατούμενό του, με τον οποίο είχε έρθει στα χέρια. Στις φυλακές έσπευσε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον τραυματισμένο Γεωργιανό, όμως υπέστη ανακοπή και διακομίστηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Χανίων.

Για τα αίτια της φονικής συμπλοκής διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια, που σχηματίζει δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων εις βάρος του δράστη, ο οποίος σε δύο χρόνια θα συμπλήρωνε τα 15 έτη κράτησης και θα αποφυλακιζόταν. Παράλληλα, έχει διαταχθεί πειθαρχική έρευνα στις φυλακές, οι οποίες, σύμφωνα με τη «Νέα Κρήτη», φιλοξενούν 700 κρατουμένους, αν και η χωρητικότητά τους προβλέπει ως ανώτατο αριθμό τους 590.

Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές έγινε στις 3 Ιουνίου 2008 μέσα στο σπίτι του ηθοποιού στο Παγκράτι. Ο Γεωργιανός δολοφόνος, που είχε γνωριστεί με το θύμα στην πλατεία Βικτωρίας, συνελήφθη λίγο αργότερα και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τού επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης, η οποία κρίθηκε τελεσίδικη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τον Δεκέμβριο του 2015.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα