Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Συνήθως στερούμαι ύπνο για να βρω προσωπικό χρόνο»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως ο ελεύθερος χρόνος για εκείνη είναι ελάχιστος αλλά προσπαθεί να τον αφιερώνει στα παιδιά και στον σύντροφό της.

Ο «Καποδίστριας» έκοψε τις πρώτες τέσσερις ημέρες 150.000 εισιτήρια

Με θριαμβευτικό τρόπο μπήκε στις αίθουσες ο «Καποδίστριας» του...

Η Περιφέρεια Αττικής κατέσχεσε 12 τόνους ακατάλληλα προϊόντα σε καταστήματα υγειονομικές βόμβες

Χαλασμένα μπιφτέκια, σάπια κρέατα, βρόμικους πάγκους και άθλιες συνθήκες...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Οι προβλέψεις της Βάσιας...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Τι μας κρύβουν οι πλανήτες και ποια είναι τα ζώδια που η νέα χρονιά τούς κλείνει το μάτι και τους υπόσχεται μια συναρπαστική χρονιά;

«Θέλω και ελικόπτερο»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης «χτυπάει» σε δημοπρασία ένα Bell 429 (αξίας 5.000.000 €) για τις μετακινήσεις του

Δεν τον φτάνει το 24ωρο τον Ιβάν Σαββίδη, που χάνει πολύ χρόνο στις μετακινήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρωσία! Κι αν το πολυτελέστατο λευκό learjet Empire 450 που διαθέτει του εξασφαλίζει την άνεση και την πολυτέλεια που ταιριάζει σε έναν πάμπλουτο επιχειρηματία, οι ανάγκες της γρηγορότερης μετακίνησής του μεταξύ των επιχειρήσεών του στον όμιλο Agrokom τον αναγκάζουν να στρέψει το ενδιαφέρον του σε ένα δικινητήριο ελικόπτερο Bell 429, που μπορεί να πετά ακόμα και μέσα στο πυκνό σκοτάδι!

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο ανήκει στη ρωσική περιφέρεια Chelyabinsk και είχε αγοραστεί από τον πρώην κυβερνήτη της Mikhail Yurevich αντί 289.000.000 ρουβλιών. Πριν από λίγους μήνες ο νυν κυβερνήτης της περιφέρειας Boris Dubrovsky αποφάσισε την πώλησή του, εξαιτίας του υψηλού κόστους συντήρησης. Η πληροφορία ότι το αξίας 5.000.000 ευρώ ελικόπτερο βγαίνει στο σφυρί έκανε τον ομογενή μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να το βάλει στο μάτι και να το «χτυπήσει» σε δημοπρασία.

Η τιμή έναρξης στη δημοπρασία για το Bell 429 -που είναι προγραμματισμένη για την 21η Μαΐου- είναι 245.000.000 ρούβλια (περίπου 5.000.000 ευρώ). Αιτήσεις για συμμετοχή στη δημοπρασία έχουν υποβάλει δύο εταιρίες, η Donskoy Tabak του Ιβάν Σαββίδη και η Sigma Finance, η οποία επίσης φέρεται να είναι συμφερόντων του ομογενούς επιχειρηματία.

Ο Ιβάν Σαββίδης, με δεδομένες τις υποχρεώσεις του και την ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου, ώστε να χωρά στην ημέρα του όλες τις επιχειρηματικές του ασχολίες -που είναι ουκ ολίγες, από τον ΠΑΟΚ και το «Makedonia Palace» μέχρι τη ΣΕΚΑΠ και τις business στη Ρωσία- ταξιδεύει συχνά με ελικόπτερο και στην Ελλάδα, όπως έχει κάνει στην περίπτωση επισκέψεών του στην ξανθιώτικη καπνοβιομηχανία αλλά και στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Το Bell 429 αναπτύχθηκε αρχικά για να εξυπηρετεί την παροχή ιατρικών υπηρεσιών άμεσης δράσης, όμως πλέον έχει πολλές χρήσεις (αστυνομία, διασώσεις κ.λπ.). Η ταχύτητα που αναπτύσσει ένα Bell 429 είναι 150 κόμβοι, διαθέτει έναν πιλότο, ενώ το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες, εκτός του χειριστή. Είναι δε ιδανικό για «αποστολές» που απαιτούν μεγάλη ταχύτητα και ευελιξία.

Τα Bell 429 είναι εξοπλισμένα με κάμερες ημέρας και νύχτας, μικροκυματική τεχνολογία αναμετάδοσης εικόνας και σύστημα διαχείρισης βίντεο, επιτρέποντας την απευθείας αναμετάδοση της εικόνας στις επίγειες δυνάμεις.

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του ηθοποιού

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
spot_img