Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Είναι δολοφονία»! Tο τελευταίο τηλεφώνημα μοντέλου από τo κτήριο που κατέρρευσε στο Μαϊάμι

Ραγισμένα τσιμέντα και εκτεθειμένα σίδερα στο υπόγειο σε φωτογραφίες 36 ώρες πριν από την τραγωδία

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια που είπε στο τηλέφωνο στον σύζυγό του μοντέλο που βρισκόταν στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι δευτερόλεπτα προτού καταρρεύσει. Η Κασόντρα Μπιλεντό – Στρέιτον περίεγραψε συγκλονιστικά τι βίωνε, προτού το τηλεφώνημα διακοπεί ξαφνικά, αφήνοντας τον σύζυγό της με ένα τεράστιο «γιατί» για τις αιτίες της τραγωδίας.

Η 40χρονη Στρέιτον, που εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός, τηλεφώνησε έντρομη στον 66χρονο Μάικ Στρέιτον, ο οποίος βρισκόταν στο Ντένβερ, και είπε ότι ένιωθε το μπαλκόνι να τρέμει κάτω από τα πόδια της.

Aνάμεσα στους δεκάδες αγνοουμένους

Οπως αποκάλυψε ο 66χρονος στη «Washington Post», αμέσως μετά του είπε ότι είδε να ανοίγει μια τεράστια τρύπα που κατάπιε την εξωτερική πισίνα του κτιρίου. Το μόνο που πρόλαβε να φωνάξει η Κασόντρα, προτού σιγήσει το τηλέφωνο, ήταν η φράση «αυτό είναι μια αναθεματισμένη δολοφονία». Η Κασόντρα Μπιλεντό – Στρέιτον βρίσκεται ανάμεσα στους δεκάδες αγνοουμένους που αναζητούν εναγωνίως οι διασώστες στα ερείπια και οι συγγενείς τους, μεταξύ των οποίων ο Μάικ Στρέιτον, ζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες της κατάρρευσης της δωδεκαώροφης πολυκατοικίας.

Ενώ επισήμως δεν έχει δοθεί καμιά εξήγηση, φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Miami Herald», και οι οποίες τραβήχτηκαν στα υπόγεια του κτιρίου μόλις 36 ώρες πριν από την κατάρρευση, δείχνουν ραγισμένα τσιμέντα, εκτεθειμένα σίδερα και νερά στο πάτωμα. Σημαντική φθορά στις κολόνες του υπόγειου γκαράζ είχε αποτυπώσει σε φωτογραφίες το 2018 και ο μηχανικός Φρανκ Μοράμπιτο, στην έκθεση για την ασφάλεια του κτιρίου που έστειλε στους διαχειριστές του, τονίζοντας ότι έπρεπε να επιδιορθωθούν άμεσα.

Αποκαλύφθηκε δε ότι στην πολυκατοικία προστέθηκε ρετιρέ πάνω από τους 12 ορόφους που είχαν εγκριθεί αρχικά και ότι τον περασμένο Απρίλιο οι διαχειριστές είχαν ενημερώσει τους ενοίκους ότι έπρεπε να πληρώσουν συνολικά 12.600.000 ευρώ για επισκευές.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.