Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Καύσωνας εκατομμυρίων από ΤΖΟΚΕΡ και ΛΟΤΤΟ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στα ύψη ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα καταστήματα του ΟΠΑΠ τα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ και το ΛΟΤΤΟ αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο το βράδυ στις 22:00 το ΛΟΤΤΟ μοιράζει 1,4 εκατ. ευρώ και την Κυριακή το βράδυ, την ίδια ώρα, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον και για τις δύο κληρώσεις είναι αυξημένο από παίκτες που επισκέπτονται το πρακτορείο ΟΠΑΠ της γειτονιάς τους για να καταθέσουν τα δελτία τους και να διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα.

«Σχεδόν όλοι όσοι έρχονται στο κατάστημά μας από χθες για να παίξουν κάποιο παιχνίδι ή να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους συμπληρώνουν και ένα δελτίο ΤΖΟΚΕΡ ή ΛΟΤΤΟ. Από τη μία, στο ΤΖΟΚΕΡ έχουν σημειωθεί πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ, που έχουν ανεβάσει το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας στο 1,5 εκατ. ευρώ, και από την άλλη στο ΛΟΤΤΟ το ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα τους τελευταίους μήνες», αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρκουλής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Σεπόλια. Όπως εξηγεί, «οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 αύριο το βράδυ, ενώ για το ΤΖΟΚΕΡ έχουν προθεσμία έως τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μαρκουλή στα Σεπόλια

Τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις στο ΤΖΟΚΕΡ και δύο στο ΛΟΤΤΟ

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Μαρκουλή λειτουργεί εδώ και 21 χρόνια και, όπως αναφέρει, τόσο το ΤΖΟΚΕΡ όσο και το ΛΟΤΤΟ είναι δημοφιλή μεταξύ των πελατών του. «Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και για τα δύο παιχνίδια. Ειδικά, στο ΤΖΟΚΕΡ η προσθήκη από πέρυσι της 3ης εβδομαδιαίας κλήρωσης έχει βρει θετική ανταπόκριση από τους παίκτες. Έτσι, πλέον το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Στο ΛΟΤΤΟ έχουμε τις δύο καθιερωμένες κληρώσεις κάθε Τετάρτη και Σάββατο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκουλής.

Θυμάται, επίσης, ότι ένας πελάτης του πριν από τέσσερα χρόνια πανηγύρισε μια επιτυχία στη 2η κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. «Δεν έχουμε δώσει μεγάλο έπαθλο στο ΤΖΟΚΕΡ μέχρι στιγμής. Ωστόσο, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν το παιχνίδι βρισκόταν και πάλι σε  τροχιά τζακ ποτ, ένας πελάτης μας έπιασε 5άρι και κέρδισε 125.000 ευρώ», σημειώνει ο κ. Μαρκουλής.

Ο Βαγγέλης Μαρκουλής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Σεπόλια

Ζωντανά οι κληρώσεις

Τόσο η αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ όσο και η αυριανή του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθούν στις 22:00 και θα μεταδοθούν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την κλήρωση στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα