Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Οντισιόν διαστροφής στο spa «κολαστήριο» – Σοκαριστικές καταθέσεις από τα δύο φωτομοντέλα

Τις έγδυνε, τις άλειφε με λάδι και εκτόνωνε πάνω τους τα αρρωστημένα βίτσια του

Κόμπο στο στομάχι προκαλούν οι σοκαριστικές περιγραφές των δύο κοριτσιών που πιάστηκαν στα δίχτυα του 47χρονου Βαγγέλη Γεωργίου, όταν ανταποκρίθηκαν στην αγγελία για οντισιόν μοντέλων για φωτογράφιση που είχε καταχωρίσει στο διαδίκτυο, αλλά κατέληξαν να τους παραδίδει ιδιαίτερα «μαθήματα» διαστροφής στο spa-κολαστήριο που διατηρεί στα Εξάρχεια!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Το ινστιτούτο spa και μασάζ, που ανήκει στη Ρουμάνα σύζυγο του 47χρονου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο ανήλικες κόρες, είχε ανοίξει λίγο πριν από το lockdown του περασμένου έτους, αλλά έκλεισε λόγω των περιοριστικών μέτρων και επαναλειτούργησε τον περασμένο Ιούνιο. Τότε, ο Βαγγέλης Γεωργίου άρχισε να αναζητά νέες κοπέλες που ήθελαν να κάνουν καριέρα στη μόδα. Στην αγγελία του ανταποκρίθηκαν μια 17χρονη Αλβανίδα και μια 18χρονη Αλγερινή.

Ομως, τον κατήγγειλαν και οι δύο σε διαφορετικό χρόνο, ότι τις κλείδωσε μέσα και τις βίασε, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να συλληφθεί από την Ασφάλεια, να του ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση και να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

spa 16
Χώροι του spa «κολαστηρίου»

andromeda spa center massage athens53

«Πρόσεχε με τον Βαγγέλη»

Η 18χρονη Αλγερινή διηγείται στην κατάθεσή της ότι ο 47χρονος τής είπε πως δεν έχει αναλογίες μοντέλου, αλλά της ζήτησε να πάει την επομένη φορώντας σορτσάκι για να δουλέψει στην υποδοχή, όπου συνάντησε την Αλβανίδα, που την προειδοποίησε τι την περίμενε:

«Το διάστημα που περίμενα, μιλούσα με μια κοπέλα από τη ρεσεψιόν. Της είπα ότι μου πρότεινε θέση υποδοχής κι εκείνη μου είπε κατά λέξη “είναι αρκετά περίεργο και πρόσεχε με τον Βαγγέλη. Από αγάπη για σένα το λέω, να φανταστείς ότι είμαι εδώ κυριολεκτικά πέντε ημέρες και δεν φαντάζεσαι τι έχω ακούσει και τι έχω δει”. Εγώ δεν πολυέδωσα σημασία σε αυτό που μου είπε και την επόμενη πήγα πάλι στο spa».

andromeda spa center massage athens42

Ομως, τότε βίωσε και εκείνη τον εφιάλτη στα χέρια του 47χρονου:

«Μου ζήτησε να φορέσω εσώρουχο χωρίς σουτιέν, για να μου δείξει πώς κάνουν μασάζ. Από το αριστερό πόδι συνέχισε στο δεξί. Και μετά άρχισε να ανεβάζει τα χέρια του όλο και πιο πάνω ώσπου έφτασε να χαϊδεύει τους γλουτούς και τα οπίσθιά μου. Εγώ θορυβήθηκα, αλλά θεώρησα ότι ίσως είναι κάτι φυσιολογικό, ώσπου άρχισε να βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο μου με αρκετή δύναμη. Εγώ του είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό που κάνει και του ζήτησα να σταματήσει κι εκείνος συνέχιζε λέγοντάς μου ότι είμαι πολύ σφιγμένη. Οταν του είπα ότι θέλω να ντυθώ, μου είπε ότι δεν χρειάζεται και άρχισε να γδύνεται, λέγοντάς μου επί λέξει «αν δεν είσαι πλέον ντροπαλούλα, πρέπει να μου δείξεις ότι κατάλαβες αυτά που σου έδειξα…”».

Η κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες τα «μαθήματα» διαστροφής που της παρέδιδε ο «μασέρ»:

«Γδύθηκε και ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι. Εγώ πήρα λάδι και ξεκίνησα να του κάνω μασάζ, αλλά συνέχεια ζητούσε να ανεβαίνω αλείφοντάς του, τους γλουτούς και μπροστά στα γεννητικά όργανα, μου είπε “όχι, πρέπει να κάνεις εδώ πέρα!”. Ρώτησα αν πρέπει να το κάνω και στους πελάτες, και μου είπε “όχι, αυτό δεν πρέπει να το κάνεις στους πελάτες, αλλά μόνο σε μένα. Αλλά αν θέλει ο πελάτης να του ‘την π@@ξεις’ όση ώρα είσαι εσύ εκεί, δεν πειράζει”. Από την ταραχή μου πάγωσα και εκείνος μου πήρε το χέρι και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα και άρχισε να αυνανίζεται με το χέρι μου. Εγώ βρήκα τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί να γίνει, καθώς είχα τεχνητά νύχια και μου άρπαξε το χέρι και έβαλε το δάχτυλό μου στα οπίσθιά του και μέσα βαθιά. Εγώ είχα παγώσει, ενώ εκείνος συνέχιζε να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά μου και να αυτοϊκανοποιείται ψιθυρίζοντας “το κάνεις πολύ καλά! Με γ@@@@ς πολύ ωραία! Γ@@@@έ με κι άλλο!”. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν πρόκειται να τελειώσει και πως ήθελε να τον γλείψω με τη γλώσσα. Εγώ του είπα ότι αυτό δεν ήταν στη συμφωνία και σηκώθηκε, μου έβαλε δάχτυλο πολύ δυνατά ώσπου φώναξα απ΄ τον πόνο και μου είπε “μήπως θες να σε γλείψω εγώ, για να νιώσεις πιο άνετα;” Εγώ του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να του πάρω “π@@α”…».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...