Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Σοκ στη Δάφνη! 39χρονος κατέσφαξε την 31χρονη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε

«Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»!

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει το πανελλήνιο, προτού ακόμα κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε με τις άγριες δολοφονίες της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Η νέα άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι στη Δάφνη, όταν ένας 39χρονος Αλβανός κατέσφαξε την 31χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

«Ελάτε στο σπίτι μου. Εχω δολοφονήσει τη γυναίκα μου» ανέφερε στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 31χρονη γυναίκα επειδή τη ζήλευε.

Το φονικό έγινε ύστερα από έντονο διαπληκτισμό του ζευγαριού για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Ξαφνικά, ο 39χρονος Γιάννης άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε στον λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της την άτυχη Αννα, η οποία ξεψύχησε ακαριαία. Το ζευγάρι έχει ένα μικρό παιδί, 7 ετών, που ευτυχώς δεν ήταν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην πολυκατοικία επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, όπου έμενε το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, σε κοντινή απόσταση από το σουβλατζίδικο που διέθεταν. Εκεί βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε το θύμα, η 31χρονη έφερε θανατηφόρο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Ο 39χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς στη Δάφνη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι το φαινόμενο της γυναικοκτονίας έφτασε και στην περιοχή τους. Οπως λένε, το ζευγάρι ήταν πολύ ήσυχο και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά.

«Λογόφερναν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έδειξαν να έχουν μεγάλες προστριβές. Εχω μείνει έκπληκτος. Τους γνωρίζω πολλά χρόνια. Εχουν ένα αγοράκι. Είχαν αγοράσει το σουβλατζίδικο και τα πήγαιναν μια χαρά» δήλωσε ένας γείτονας.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.