Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Άγγελος» στις στάχτες ομογενής πυροσβέστης – «Θα αντέξω! Θα τα καταφέρουμε»!

Ο Απόλλωνας Γερόλυμπος, που έκανε διακοπές στην Ελλάδα, τα άφησε όλα και ρίχτηκε στη μάχη

Οι πυρκαγιές στην Αττική βρήκαν στη Νέα Ερυθραία τον Απόλλωνα Γερόλυμπο, που ζει μόνιμα με την οικογένειά του στο Λονδίνο, όπου εργάζεται ως πυροσβέστης, καθώς είχαν έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.

Η άδειά του έληξε την Παρασκευή και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία του, όμως επικοινώνησε άμεσα με τη διοίκηση της πυροσβεστικής του Λονδίνου και ζήτησε να συμμετάσχει ως εθελοντής στην αντιμετώπιση της φωτιάς!

Βλέποντας τις εικόνες της εθνικής καταστροφής στην Αττική, η υπηρεσία τού έδωσε νέα ειδική άδεια να παραμείνει στη χώρα για «να συμμετάσχει σε δραστηριότητες πολιτικής προστασίας και άμυνας, που είναι απαραίτητες ως αποτέλεσμα μεγάλου ατυχήματος ή εθνικής καταστροφής», όπως αναφέρεται στο ειδικό υπηρεσιακό έγγραφο. Και ο Απόλλωνας Γερόλυμπος δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί δεύτερη φορά… Φόρεσε τη στολή του εθελοντή δασοπυροσβέστη και ρίχτηκε στη μάχη μαζί με τα στελέχη της Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Κηφισιάς.

«Πέμπτη ημέρα συνεχούς βάρδιας και επέμβασης σε εστίες φωτιάς στην Αττική. Σήμερα μεταβήκαμε με την ομάδα εθελοντών, την ΟΕΔΔ, σε εστία στον Αγιο Στέφανο. Αντέχω, πρέπει να αντέξω, γιατί η κατάσταση είναι πολύ απαιτητική. Ο κάθε συνάδελφος εμψυχώνει τον άλλον και όλοι παίρνουμε δύναμη από την αγάπη του κόσμου. Πρέπει να αντέξω! Ευχαριστώ τους εργοδότες μου στο Λονδίνο που μου επέτρεψαν να παραμείνω να βοηθήσω εδώ, στην πατρίδα, που με έχει τούτη την ώρα ανάγκη. Η άδειά μου έληγε την Παρασκευή και εκείνοι την παρέτειναν άλλες δέκα ημέρες, με αιτιολογία συμμετοχής σε αστικό συμβάν εν καιρώ ειρήνης μεγάλου μεγέθους και εθνικής καταστροφής. Για όλους εσάς ευχαριστώ. Και θα αντέξω και θα τα καταφέρουμε! Ραντεβού στο Λονδίνο, φίλοι μου» δήλωσε ο Απόλλωνας Γερόλυμπος στην «Espresso».

Από τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μαζί με τις ελληνικές δυνάμεις επιχειρούν 83 πυροσβέστες και δύο αεροσκάφη από τη Γαλλία, 40 πυροσβέστες από την Κύπρο και δύο αεροσκάφη, 112 πυροσβέστες με 23 οχήματα από τη Ρουμανία, 100 πυροσβέστες από τη Λιθουανία, 15 πυροσβέστες από το Ισραήλ, ενώ εναέρια μέσα έχουν στείλει Σουηδία, Κροατία, Ελβετία και Αίγυπτος.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα